Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Κρίμα

Το να βγαίνουν κάποιοι στα καφενεία και να δηλώνουν πως αγαπούν την ομάδα της πόλης τους και πως σέβονται την ιστορία της, πως το ένα και πως το άλλο, δεν λέει τίποτα κύριοι.
Στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ερασιτεχνικό, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα και ούτε όλα γίνονται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.
Φίλες και φίλοι κάποιοι έκαναν τραγικά λάθη και κάποιοι άλλοι τα εκμεταλλεύθηκαν στο θέμα του ΛΗΛΑ. Όλοι μαζί δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιστορία του και έκαναν τα βιβλία της ομάδας μπακαλόχαρτα.
Μας κατηγόρησαν για πολλά, αλλά έτσι ξεκάρφωτα και πάντως χωρίς να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη για τον διασυρμό της ομάδας. Έγινε λένε καταγγελία στο .....
αρμόδιο για τα βιβλία τμήμα της περιφέρειας και απειλούν με μηνύσεις και όχι μόνο.
Αλήθεια κυρίες και κύριοι, δεν έχετε ιδέα για το πως λειτουργεί μια ομάδα;
Μπορείτε να βγείτε δημόσια και να πείτε πως το βιβλίο μελών έχει κοκκινίσει, όχι από ντροπή, αλλά επειδή κάνατε ότι κάνατε πάνω σ΄ αυτό; Σ΄ αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία της ομάδας. Υπάρχουν εκεί ονόματα και υπογραφές από χρόνια. Μπορείτε να βγείτε και να πείτε με ποιο βιβλίο πάτε σε εκλογές;
Φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει τίποτα.
Όλα έγιναν επειδή θέλατε να καλύψετε το βιβλίο ταμείου το οποίο σε καμία περίπτωση δεν λέει την αλήθεια για την περίοδο 2017 - 2018, αφού μας λέει πως περίπου 33.500 ευρώ είχε έσοδα ο ΛΗΛΑΣ!!!!! Λέει επίσης πως τόσα ήταν και τα έξοδα!!!
Για 85.000 ευρώ μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος επίσημα στην Γενική Συνέλευση!!!
Κυρίες και κύριοι, τις διαδικασίες όλες τις κρίνει το Πρωτοδικείο και κανείς άλλος και φυσικά αποδίδει και τις ευθύνες σ΄ αυτούς που ανήκουν.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, για δικούς μας λόγους, αλλά κάποιοι θα εκπλαγούν και μάλιστα πολύ σύντομα. Ευθύνες από εμάς δεν θα ζητήσουν. Αν όλα τα έκαναν νόμιμα, υπάρχει και η δικαιοσύνη στην οποία μπορούν να προσφύγουν. Ο ΛΗΛΑΣ ανήκει στο Βασιλικό και εδώ θα μείνει. Όσοι θέλουν να δηλώνουν παράγοντες, ας πάνε στις ομάδες του τόπου τους κι ας στήσουν όσα καφενεία θέλουν. Ο ΛΗΛΑΣ δεν τους ανήκει. Εμείς οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ δεν φοβόμαστε τους ΤΙΠΟΤΑ και το αποδείξαμε πολλές φορές. Τώρα όμως δεν θα σκεφτούμε κι αυτούς οι οποίοι ήθελαν να βοηθήσουν και παρασύρθηκαν σε τραγικά λάθη τα οποία έβαλαν σε κίνδυνο την ομάδα. Δεν θα τους σκεφτούμε γιατί απαξίωσαν τα πάντα για να παρέχουν κάλυψη σε όσα έγιναν.
Δεν δεχόμαστε υποδείξεις και απειλές. Τέλος.
Αρμόδιος να κρίνει δεν είναι αυτός που οδήγησε στο να μπει κόκκινη γραμμή στο βιβλίο μελών και να πάει σε εκλογές με ένα πρόχειρο χαρτί. Αυτό εξυπηρετούσε μόνο την Περιφέρεια, αλλά όχι την ιστορία του ΛΗΛΑ και φυσικά δεν είναι εντάξει με το καταστατικό και τις νόμιμες διαδικασίες.