Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες  και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, είναι άλλο να δηλώνεις πως αγαπάς την ομάδα σου και να την προστατεύεις και άλλο να θέλεις να την αγαπούν και να την προστατεύουν όλοι, με τον τρόπο που θέλεις εσύ.
Ποια προστασία παρέχεις στην ομάδα σου όταν έχεις καλούς προπονητές, καλούς ποδοσφαιριστές και τους έχεις φτάσει στο σημείο να σου λένε, "δεν θέλουμε τα λεφτά που μας χρωστάς, αλλά δώσε μας τα δελτία να φύγουμε";
Η κοροϊδία και η αλητεία έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Η ώρα που έπρεπε κάποιοι να πούνε αλήθειες, έχει περάσει. Όποιοι επιχειρούν με κάθε τρόπο να ξεπεράσουν την αλήθεια και να δημιουργούν προβλήματα σε τρίτους για να συγκαλύψουν τα δικά τους λάθη, θα πρέπει να απολογηθούν και όχι ....
να παριστάνουν τους κατήγορους.
Η δημόσια συγνώμη τους και η ανάληψη των ευθυνών τους, είναι πλέον ο μόνος δρόμος.
Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για όλα.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού, έχει την δική του ιστορία και αυτοί που την έχουν γράψει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν είναι σήμερα στην ομάδα.
Θα σημειώσουμε, γιατί κάποιοι ξεχνούν, όταν ο μακαρίτης Αγραφιώτης διοικούσε την ομάδα, καλώς ή κακώς άλλοι έτρεχαν στα δικαστήρια για να παίζει σήμερα ο ΛΗΛΑΣ στο Βασιλικό και όχι στην Χαλκίδα.
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα και να θυμίσουμε και άλλα, γιατί δεν είναι ο στόχος μας να πονέσουμε κάποιους. Δεν ξέρουν όμως πολλά και θα εκτεθούν.
Κυρίες και κύριοι, για να τελειώνουμε θα γράψουμε πως εμείς δεν θα πάμε αύριο σε μια Γενική Συνέλευση την οποία συγκαλούν κάποιοι οι οποίοι δεν είναι η διοίκηση του ΛΗΛΑ.
Την Γενική Συνέλευση πρέπει να την συγκαλέσει η διοίκηση που υπάρχει δηλωμένη στις αρμόδιες αρχές.
Τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας θα πρέπει να τον ελέγξει και να τον εγκρίνει η νόμιμα εκλεγμένη εξελεγκτική επιτροπή, η οποία είναι στα θεωρημένα από την Περιφέρεια πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης του 2016.
Αν κάποιοι αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να δώσουν τα βιβλία στην νόμιμη διοίκηση και αυτή να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση.
Επειδή κάποιοι διαδίδουν πως την πρακτική που ακολουθούν την πρότεινε το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας, θα τους πούμε πως λένε ψέματα.
Το αρμόδιο γραφείο πρότεινε να πάει εκ νέου η ομάδα σε Γενική Συνέλευση και εκλογές.
Φυσικά δεν κατάλαβαν κάποιοι κύριοι πως το αρμόδιο γραφείο δεν τους είπε πως την Γενική Συνέλευση μπορεί να την συγκαλέσει η ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Αυτή την διοίκηση δεν την αναγνωρίζει το αρμόδιο γραφείο γι΄ αυτό και ζητάει ΓΣ και ΕΚΛΟΓΕΣ.
Πόσο μυαλό πρέπει να έχει κάποιος, για να το καταλάβει αυτό;
Κυρίες και κύριοι ο ΛΗΛΑΣ, δεν είναι κτήμα κανενός. Εμείς θα αποδείξουμε τα πάντα, αλλά μας κουράζουν πολύ. Έχουν περιθώριο να ανακαλέσουν την πρόσκληση που κυκλοφόρησαν και να προχωρήσουν σε διαδικασίες όχι κουκουλώματος, αλλά σωστές, για το καλό της ομάδας.
Καταλαβαίνουμε πως θίχτηκε ο εγωισμός τους, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.
Όλοι οι Βασιλικαριώτες αγαπούν τον ΛΗΛΑ, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ας αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά κι ας φροντίσουν τον ΛΗΛΑ.
Εμείς ακούσαμε πολλά, αλλά αδίκως. Τα ξεχνάμε όμως.
Ας κάνουν ΟΛΟΙ το σωστό βήμα.
Κάνουμε έκκληση προς τον κ. Πανάγο, τον κ. Μακρή, τον κ. Γεροντίτη, τον κ. Μπέτσα, τον κ. Κοκάλα, τον κύριο Δήμου,τον κ. Παντελή, τον κ. Κουτσαυλή και όλους αυτούς οι οποίοι αγαπούν τον ΛΗΛΑ και έχουν χρόνια δίπλα του, να πάρουν πρωτοβουλίες και να σταματήσουν τον διχασμό.
Εμάς ας συνεχίσουν να μας κατηγορούν. Ας φροντίσουν ώστε να μην χωρίζουν το Βασιλικό σε φέτες, σε καλούς και κακούς. Δεν περισσεύει κανείς κύριοι.
Ο νέος αθλητικός νόμος είναι σαφέστατος και δεν χωράει παρερμηνείες.
Μέχρι αύριο υπάρχει χρόνος να διορθωθούν τα πάντα και ο ΛΗΛΑΣ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την βοήθεια όλων. Το Βασιλικό έχει ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα τους και αυτό θα γίνει. 
Όσοι με ψέματα παραπληροφόρησαν και ώθησαν ακόμη και στις απειλές τους άλλους, καλά θα κάνουν ν΄ αφήσουν ήσυχη την ομάδα, γιατί ξέρουν πως δεν είναι και οι καλύτεροι.