Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ Αλιβερίου

Έχω μάθει να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου και να μην τις εγκαταλείπω με το παραμικρό.
Η ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ είναι μεταξύ αυτών που συμπαθώ και γι΄ αυτό πάντα κάτι γράφω, για την ομάδα του Αλιβερίου. 
Η ομάδα θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με προπονητή τον κύριο Γιάννη Καρβέλη. Ο κ. Καρβέλης για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε φίλος είναι, ούτε συμφωνούμε με κάποια πράγματα και τα αισθήματα θα λέγαμε πως είναι αμοιβαία. 
Πήγε σε μια ομάδα της οποίας το όνομα είναι βαρύ, έχει....
δυνατή διοίκηση και είναι καταδικασμένη να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.
Όποια θέση εκτός 3άδας δεν θα είναι επιτυχία και εκτός 4άδας θα είναι καθαρή αποτυχία.
Δεν παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τον κ. Καρβέλη, γιατί ήταν στον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου όπου υπήρχαν μέλη της διοίκησης τα οποία ήξεραν καλά "να πιάνουν το φτυάρι και να θάβουν τους πάντες" και εξ αιτίας αυτής τους της συμπεριφοράς, μείναμε μακρυά τους. Αυτό στην Λάμψακο το γνωρίζουν όλοι. Φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι λένε πως αν δεν είχε παραιτηθεί ο κ. Λιαγκούκος αλλά κάποιοι άλλοι σήμερα ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν θα είχε φτάσει στο πουθενά.
Τέλος πάντων.
Πριν χρόνια
στο φωτοσυμβολαιογραφείο!!!
Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο κ. Καρβέλης πιστεύουμε πως πάει "ορφανός"!!!
Μπορεί και να κάνουμε λάθος. Δεν ξέρουμε περισσότερα. Αν είναι έτσι, τότε θα έχει πολλές δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει ν΄ αντεπεξέλθει.
Ο πρόεδρος κύριος Κατσινόπουλος εμπιστεύθηκε τον κ. Καρβέλη και τις γνώμες φίλων του και τώρα ο προπονητής πρέπει να του αποδείξει, πως είναι άξιος της εμπιστοσύνης του.
Φίλες και φίλοι θα κάνουμε ρεπορτάζ για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και να είσθε σίγουροι πως θα βγάλουμε ειδήσεις και θα βγάλουμε και ασφαλή συμπεράσματα.