Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

Κυρίες και κύριοι, δεν ΠΡΕΠΕΙ απλά να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ, αλλά είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να φροντίσουν γι΄ αυτό.
Ας μη γελιόμαστε. Το Γυμνό έχει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει ή να σφυρίζει  μπροστά στο φάσμα της διάλυσης της ομάδας.
Προβλήματα υπάρχουν πολλά, αλλά δεν είναι και αξεπέραστα. 
Εμείς δεν λέμε πως έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με το χωριό και τους κατοίκους του, αλλά ούτε και με τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές. Ας μας συγχωρέσουν για την παρέμβαση, αλλά το κάνουμε γιατί συμπαθούμε αυτή την ομάδα και θεωρούμε άδικο το να ...
φτάσει στην διάλυση.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ρουμελιώτης είναι σ΄ αυτούς που αγαπούν την ομάδα και ένας από αυτούς που ματώνουν οικονομικά και διαθέτουν πολύ χρόνο για τον ΟΛΥΜΠΟ. Είχε δηλώσει πως δεν θα συνέχιζε μετά την διετία και τον καταλαβαίνουμε.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον αντικαταστήσει και η ομάδα να προχωρήσει.
Πρόεδρε, κύριε Ρουμελιώτη την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα πρέπει να αποκτήσει διοίκηση.
Δεν πρέπει να φύγετε από την αίθουσα χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί η διαδικασίες.
Όσοι κατά καιρούς διοίκησαν την ομάδα, όσοι την υπηρέτησαν από διάφορα πόστα (παράγοντα, προπονητή, ποδοσφαιριστή, φίλαθλου) θα πρέπει την Κυριακή το απόγευμα να είναι στην Γενική Συνέλευση και να αναλάβουν όλοι το αύριο της ομάδας.
Αγαπητέ πρόεδρε, επειδή όλα ξεκινούν από την κεφαλή, σφίξτε τα δόντια σας για μία ακόμη φορά και δώστε εσείς το σύνθημα, ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα.
Δεν υπάρχει χρόνος. Ξεκινήστε και σίγουρα όταν η ομάδα είναι ζωντανή, θα βρεθούν άτομα να αναλάβουν τις τύχες της.
Να ξέρετε θα είμαστε δίπλα σας ώστε ο ΟΛΥΜΠΟΣ να συνεχίσει την αγωνιστική του δράση, χωρίς προβλήματα.