Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ας αφήσουν το παραμύθι

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι στον ΛΗΛΑ, για δικούς τους λόγους, όπως λένε εκλέχθηκαν διοίκηση τον Ιούλιο του 2017 "και ξέχασαν" να δηλώσουν όπως όφειλαν τα μέλη του ΔΣ στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας, στην εφορία και στην τράπεζα στην οποία η ομάδα διατηρούσε λογαριασμό.
Τον Ιανουάριο του 2018 έγιναν πάλι εκλογές, όπως έγιναν, αλλά και πάλι "ξέχασαν"  να δηλώσουν τα μέλη της νέας διοίκησης!!!
Ο νόμος είναι σαφέστατος. Έπρεπε να είχαν δηλωθεί εντός 15 ημερών. Αυτό δεν έγινε λοιπόν ποτέ.
Κάποιοι πήγαν στο αρμόδιο γραφείο τον Ιούλιο και αμέσως μετά την....
δημοσιοποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος από την ΕΠΣ Εύβοιας, γιατί αν τα βιβλία δεν ήταν θεωρημένα δεν θα μπορούσε να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Εκεί πήραν την απάντηση: "Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τα βιβλία, διότι από την ημέρα που λέτε πως κάνατε Γενική Συνέλευση και εκλογές, πέρασαν ήδη πάνω από 5 μήνες!!!!! Θα πρέπει λοιπόν η ομάδα να πάει με τις σωστές διαδικασίες σε Γενική Συνέλευση και εκλογές".
Αυτό το αποκρύπτουν κάποιοι στον ΛΗΛΑ, προφανώς γιατί κάτι έχουν να κρύψουν.
Ρίχνουν τις ευθύνες σ΄ εμάς, αλλά δεν μας ενοχλεί.
Μας ενοχλεί το γεγονός πως απειλούν να μας εξαφανίσουν και έτσι δημιούργησαν πρόβλημα και στην οικογένειά μας. Θα τα μάθετε όλα. Δεν θα κρύψουμε τίποτα. 
Εμείς θα απευθυνθούμε εκεί που πρέπει και δεν θα απειλήσουμε κανέναν.
Δεν θα κάνουμε αυτά που κάνουν αυτοί.
Ας πάνε απόψε στην Γενική Συνέλευση την οποία συγκάλεσε η ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ας βάλουν υποψηφιότητα και τους ευχόμαστε να εκλεγούν. Να εκλεγούν για να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
Ξαναγράφουμε. Από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι και τον Μάιο του 2018 δεν ενοχλήσαμε κανέναν στην Περιφέρεια και έχουμε αποδείξεις. Στείλαμε τα δημοσιεύματα όταν καταλάβαμε πως οι κυρίες και οι κύριοι που είχαν στα χέρια τους την ομάδα, δεν θα μπορούσαν να την δηλώσουν στο πρωτάθλημα και έλεγαν ψέματα στον κόσμο του Βασιλικού.
Την απόδειξη την έδωσαν οι ίδιοι. Πήγαν να θεωρήσουν τα βιβλία και πήραν αρνητική απάντηση. Έτσι προχώρησαν σε Γενική Συνέλευση, εκλογές κλπ., αλλά πάλι με λάθος τρόπο.
Ο Θεός να τους έχει καλά.