Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Τρέχουν και δεν φτάνουν....

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όλοι γνωρίζουμε πως οι πολίτες δεν στηρίζουν πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, προσπαθούν να τους πείσουν πως δεν έχουν και δεν θέλουν καμιά στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Ραβιόλος ο δήμαρχος της Καρύστου, ήταν ο πρώτος ο οποίος έσπευσε να ανακοινώσει πως ούτε ζήτησε ούτε θέλει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και το έκανε γνωστό λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Περιμένουμε να κάνει....
το ίδιο και ο κύριος Ψαθάς του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά θα το κάνει με κάποια καθυστέρηση. Το ζητούμενο για τον κύριο Ψαθά, είναι το τι θα επιλέξει.
Αν επιλέξει να κάνει κι αυτός ρόμπα τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποφύγει τους κραδασμούς στο εσωτερικό της παράταξής του, θα έρθει σε κόντρα με τον εαυτό του ο οποίος λέει τα καλύτερα για τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Αν δεν προχωρήσει σε ξεκάθαρη ανακοίνωση, κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα διαπιστώσει πως πολλοί φίλοι του, δεν θα του δώσουν την ψήφο τους. Εμείς επιμένουμε σε αυτό που είχαμε γράψει πριν καιρό. Το βράδυ των εκλογών στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δίπλα από το όνομα του κυρίου Ψαθά, θα υπάρχει το σηματάκι του ΣΥΡΙΖΑ.
Κύριε Ψαθά, αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρατε. Το αποκρύψατε εσείς και δηλώσατε ανεξάρτητος, αλλά τώρα ΟΛΟΙ ξέρουν πως ψηφίζοντας Ψαθά, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πάντως δεν θα συγκινήσει τους κυρίους Ραπτάκη και Θεοδοσίου οι οποίοι δεν αντέδρασαν ούτε τότε που το είχαμε γράψει εμείς, ούτε τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ το έγραψε επίσημα.