Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς που δεν ήρθε και στην Χαλκίδα ο Αρης Βελουχιώτης, συγνώμη ο Αλέξης Τσίπρας θέλαμε να γράψουμε και δεν μας ήρθε καμιά κεραμίδα στο κεφάλι. Ευχόμαστε να μην είναι σωστή η πληροφορία που θέλει τον Αλέξη να πηγαίνει στο Προκόπι για να προσκυνήσει. Τι άλλο θα κάνει ο αθεόφοβος;

- Υπάρχουν  οι δημοσκοπήσεις οι οποίες δίνουν προβάδισμα στην κυρία Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων. Και τι είναι αυτό; Είναι έκπληξη; Όχι βέβαια. Η Έλενα Βάκα το....
έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, είναι στην Β΄ Κυριακή και θα περιμένει τον αντίπαλό της. Οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου της, καλό θα είναι να ματώσουν τα πόδια τους στο περπάτημα αυτές τις μέρες που απέμειναν και ν΄ αφήσουν ήσυχες τις δημοσκοπήσεις. Καλές είναι, αλλά μόνο ως εργαλεία. Πρέπει να πείσουν και τον τελευταίο δημότη, να συμπορευτεί με τον νικητή των εκλογών, την κυρία Βάκα, ώστε ΟΛΟΙ να έχουν το δικαίωμα να λένε, "Ήμουν κι εγώ μαζί της". 

-Υπάρχει λένε και δημοσκόπηση που φέρνει πρώτο τον Βασίλη Καθαροσπόρη με πολλές μονάδες διαφορά. Καλή κι αυτή.  Δεν θα μαλώσουμε τώρα. Την σκουντάνε κι αυτή την δημοσκόπηση οι υποψήφιοι με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και καλά κάνουν. Ο καθένας σκουντάει αυτό που τον εξυπηρετεί. Στο στρατόπεδο Καθαροσπόρη ξέρουν την αλήθεια.

- Ο άλλος ρωτάει την κυρία Βάκα να του πει ποια είναι τα συμφέροντα που είναι πίσω από άλλους υποψηφίους επειδή λέει κάτι είπε για συμφέροντα που είναι πίσω από κουρτίνες!!! Καλέ μας άνθρωπε, τα είπε σε σένα ο Μαρκόπουλος και ακόμη περιμένουμε να τα διαψεύσουν. Μήπως είναι αυτά που είναι πίσω από την αγορά του ΔΑΡΙΝΓΚ; Μήπως είναι εργολάβοι, αλλά και προμηθευτές του δήμου;;;; Μήπως είναι αυτοί που μοιράζουν χρήμα για τον προεκλογικό αγώνα κάποιων; Η Βάκα δεν διαθέτει και δεν θέλει να κερδίσει εκλογές με οικονομικούς νταβατζήδες, αλλά με τους πολίτες δίπλα της.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων όλα πάνε μια χαρά και αυτό θα φανεί στην κάλπη την Β΄ Κυριακή. Ότι έγινε έγινε και όποιον έπεισαν τον έπεισαν οι υποψήφιοι. Τώρα θα μετρήσουν άλλα πράγματα και φυσικά θα έχουμε σκληρό ροκ σε κάθε Τοπική Κοινότητα. Οι δημότες θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και την Κυριακή 26 Μαΐου θα εκλέξουν την νέα Δημοτική Αρχή. Αν έχουμε και καμιά μεγάλη έκπληξη να μην σας φανεί καθόλου παράξενο και να μην πέσετε από τα σύννεφα.  Η κυρία Γκόγκου έχει δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύουμε πως την έκπληξη μπορεί να της την προσφέρουν, αυτοί οι οποίοι μέχρι χθες ήταν αναποφάσιστοι ή δεν ήταν μαζί της.