Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Το σύνθημα πλέον είναι ένα. "Δεν θέλουμε την  στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεγελαστούν οι δημότες να μας ψηφίσουν και μετά ξαναφοράμε την ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ"

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες δεν είπαμε ποτέ πως εμείς θα είμαστε ανεξάρτητοι, ανένταχτοι και ουδέτεροι. Πάντα θα έχουμε άποψη και θα την γράφουμε, αρέσει δεν αρέσει. Άλλες κυρίες και άλλοι κύριοι δηλώνουν όλα αυτά, αλλά....
γίνονται παπαγαλάκια και δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουν να εξαγοράσουν και την αναγνωρισιμότητά τους. Στο θέμα των Δημοτικών εκλογών το έχουμε ξεκαθαρίσει. Στο Δήμο Χαλκιδέων θέλουμε την κυρία Βάκα στην Β΄ Κυριακή και να εκλεγούν κάποιοι φίλοι μας. Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων είναι διαφορετικά. Είμαστε απέναντι στον κύριο Ψαθά ο οποίος έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν κρύψαμε ποτέ την προσπάθεια που κάνουμε μαζί με κάποιους φίλους και την κάνουμε για μας. 

- Καλημέρα στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το οποίο επέλεξε για μια ακόμη φορά να λειτουργήσει σαν να μην τρέχει τίποτα, πιστεύοντας πως όλα θα ξεχαστούν, όταν θα αναλάβει νέα διοίκηση στην οποία κάποια από τα σημερινά μέλη μπορεί να είναι μέσα!!!  Δυστυχώς και η σημερινή διοίκηση δεν ακολούθησε τις διαδικασίες που θα έπρεπε και έτσι έχει τεράστιες ευθύνες σε όσα συνέβησαν και συμβαίνουν. "Το καπάκι της χύτρας" έχει ανοίξει και όσο κι αν προσπαθούν να το κλείσουν, δεν θα τα καταφέρουν. 

- Καλημέρα στον πρόεδρο κύριο Παπακωνσταντίνου και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Του έχουμε και μια πρόταση για οικογενειακές  διακοπές. Πρόεδρε προτείνουμε να επιλέξεις προορισμό και θα είναι όλα πληρωμένα για 11 διανυκτερεύσεις. Φεύγεις Παρασκευή 24 Μαϊου 2019 και επιστρέφεις το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2019. Μια 11άδα διανυκτερεύσεις για να είμαστε και στο πνεύμα του ποδοσφαίρου. Η πρόταση είναι για το καλό σου.

- Μας μάλωσε ένας κύριος από τα Ψαχνά και όπως δήλωσε φανατικός με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Μας είπε πως ο κύριος Ψαθάς ο σημερινός δήμαρχος δεν έχει καμιά δουλειά να πάει να γίνει πρόεδρος σε άλλη ομάδα εκτός από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Εντάξει κύριε δεν θα διαφωνήσουμε. Ας πάει στον ΗΡΑΚΛΗ, αλλά νομίζουμε πως δεν θα το κάνει, αφού τον ΗΡΑΚΛΗ, από την πολύ αγάπη που του έχει, τον φόρτωσε με ψεύτικα χρέη. Πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που είχε μιλήσει για λάθος χρέωση και πως θα το διόρθωνε, αλλά δεν έκανε τίποτα.