Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Δελτίο Τύπου

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ερέτριας με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Ερέτριας Καραμπέτσου Ασημίνα, περιόδευσε στη Λαϊκή της Αμαρύνθου. 
Η υποψήφια Δήμαρχος Ερέτριας, κάλεσε τους παραγωγούς να καταδικάσουν τους υπεύθυνους, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις, που με την πολιτική τους, οδηγούν τους αγρότες και τις οικογένειές τους στη φτώχεια και την καταστροφή προκειμένου να διασφαλίσουν τα κέρδη των μονοπωλίων. 
Στα «πηγαδάκια» που υπήρξαν, υποστήριξε ότι ο λαός ...
χρειάζεται να τιμωρήσει τα κόμματα του κεφαλαίου που έδωσαν και δίνουν κάλπικες υποσχέσεις για «ευημερία», «σύγκλιση», «σταθερή ανάπτυξη» και τα ψέματα που εξακολουθούν να μας λένε. 
Υπηρέτες αυτής της κατεύθυνσης είναι κάθε λογής περιφερειάρχες και δήμαρχοι και υποψήφιοι που πάνε με το «γράμμα» της αντιλαϊκής πολιτικής, δίνουν εγγυήσεις για τη συνέχισή της και βάζουν εμπόδια στις διεκδικήσεις του λαού. Είναι αυτοί που σου λένε «πλήρωσε για να έχεις» με τα ανταποδοτικά, που βεβαιώνουν χρέη μικρών παραγωγών, εμπόρων και λαϊκών οικογενειών στην εφορία. Από τη μία δέχονται ο Δήμος να γίνεται ένα από τα πιο πιεστικά γρανάζια του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και από την άλλη παραδίδουν τα πιο επικερδή για το κεφάλαιο κομμάτια στους ομίλους, όπως τη διαχείριση των απορριμμάτων, τον ηλεκτροφωτισμό, την ύδρευση – αποχέτευση κλπ. Έτσι καταλήγει η ληστεία στις πλάτες του λαού να είναι διπλή: τσακίζεται από τη μια από τα δισεκατομμύρια των φόρων από τους οποίους δεν καταλήγει τίποτα στην καθημερινότητά του, στις δομές παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος κλπ και από την άλλη βάζει ξανά το χέρι στην τσέπη μπας και βρει τα στοιχειώδη…
Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν το λαό της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα από τα κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητά του και να αναδείξει αγωνιστές στα Δημοτικά, Περιφερειακά συμβούλια και στην Ευρωβουλή που θα δυναμώσουν τη φωνή του, τις διεκδικήσεις και την πάλη του για τις σύγχρονες ανάγκες του.