Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Ποιος το περίμενε.
Ο κύριος Γιώργος Ψαθάς έδειχνε να είναι το φαβορί και αυτό το πίστευε και ο ίδιος και οι όψιμοι φίλοι του, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και με τον κ. Ψαθά και μεταξύ τους.
Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
Ο κ. Ψαθάς δεν υπολόγισε σωστά τον κύριο Κουλοχέρη, αφού πίστευε ....
πως δεν θα μπορούσε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο. Προφανώς υποτίμησε τον κύριο Κουλοχέρη και τον κύριο Λαφαζάνη, αλλά κυρίως και τον κύριο Μπουροδήμο. Τώρα διαπίστωσε πως το ψηφοδέλτιο αυτό, θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Ο κ. Ψαθάς πίστευε πως η κυρία Γκόγκου δεν θα είχε δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιό της, αλλά έκανε λάθος εκτίμηση. Η κυρία Γκόγκου έχει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο και όποιος το διαβάσει σωστά θα πάρει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά του.
Ο κύριος Ψαθάς είναι δήμαρχος και αυτό σίγουρα παίζει ρόλο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επηρεάσει κόσμο και αποφεύγει να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα, γιατί ξέρει πως δεν έχει απαντήσεις.
Ο κ. Ψαθάς ταράχτηκε από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία δεν περίμενε. Τώρα με μια ήπια ανακοίνωση θέλει να πετάξει από πάνω του τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι Δημότες ξέρουν τι συμβαίνει. Είναι σαν τον Τσίπρα ο οποίος δηλώνει άθεος, αλλά είναι όλη την ώρα με παπάδες και στις εκκλησίες.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων το σκηνικό έχει αλλάξει και η κυρία Γκόγκου πάει δυνατά και ο κ. Κουλοχέρης πιστεύει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί στην Β΄ Κυριακή.