Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν τα παπαγαλάκια και οι κωλοτούμπες της ενημέρωσης. Το τι ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά δεν μπορούμε να το αναλύσουμε, αφού και η επιστήμη /....
σήκωσε ψηλά τα χέρια!!! 

- Ψάχνει ο άλλος να δει τι συνέβη στο Δήμο Ερέτριας και βλέπει ήττα της Αλημπατέ, αλλά δεν λέει τίποτα για την ήττα του Νίκου Γουρνή. Θα του θυμίσω το "δυο γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχυρώνα" όπως λέει ο λαός. Ο κ. Γουρνής έπαιξε λάθος και το πλήρωσε. Ακολούθησε πολιτική καταγγελιών κατά της Αλημπατέ και έμεινε μόνος του. Υποψήφιοι του συνδυασμού του έβγαιναν καθημερινά καταγγέλλοντας, αλλά έτσι δεν μπορείς να βρεις συμμάχους. Η κυρία Αλημπατέ είχε δύο επιλογές. Αν δεν της έβγαινε η μία, θα είχε την άλλη και έτσι έγινε.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει τίποτα στις 10 Ιουνίου. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος. Θα πρέπει να ειπωθούν αλήθειες και να απαντηθούν ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και την χαμένη αξιοπιστία της ομάδας. 

- Τι έγιναν όλες και όλοι αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούσαν και μας έλεγαν πως ο κύριος Παγώνης ως πρόσωπο θα κερδίσει την κυρία Έλενα Βάκα; Που το στήριζαν αυτό; Που πήγαν όλες και όλοι αυτοί οι οποίοι τελικά έτρεξαν για τον σταυρό προτίμησης, αλλά δεν έκαναν ούτε βήμα στήριξης στον Παγώνη; Έλεγαν πως ο Παγώνης πήρε την ατάκα Πολάκη!!! "Μόνος μου και όλοι σας. Σας έχω"!!! Τελικά ο κ. Παγώνης δεν μας είχε και φυσικά όλες και όλοι εσείς τον αφήσατε στην μοίρα του.