Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Οι δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τελείωσαν και άρχισε η διαδικασία των Εθνικών Εκλογών, αν ο κ. Τσίπρας δεν αλλάξει άποψη και τις πάει για αργότερα.

- Τι έγινε τελικά και όλοι είναι χαρούμενοι με την νίκη της κυρίας Βάκα; Πανηγυρίζουν βουλευτές, το γύρισαν κάπως ραδιοφωνατζόύδες και ραδιοφωνατζήδες και όλα...
δείχνουν πως τελικά θα μείνουμε μόνοι μας να κάνουμε κριτική στην δήμαρχο κυρία Βάκα. Έλενα μας αρέσει που σάρωσες και μαζί με τους συνεργάτες σου αποδείξατε πως όταν μιλάς την γλώσσα της αλήθειας, κερδίζεις ακόμη και τα συμφέροντα και τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση και τους συκοφάντες.

- Ο Φάνης Σπανός είναι ο νέος Περιφερειάρχης και πρέπει να σημειώσουμε πως πάλεψε μόνος του ουσιαστικά, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν και αυτό φάνηκε την Β΄ Κυριακή. Εμείς γράφουμε την άποψή μας κι ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει. Ο κύριος Σπανός πάντως όταν βρει τον χρόνο  και μελετήσει τ΄ αποτελέσματα θα διαπιστώσει πολλά και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

- Δεν μας τρομάζει τίποτα στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που χρησιμοποιούν την ομάδα, επειδή όπως λένε την αγαπούν, ούτε σ΄ αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι με τον έναν ή τον άλλον. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν και δεν θα σκύψουμε για κανέναν.
Αν πάντως για μία ακόμη φορά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακολουθήσει βήματα του χθες το πρόβλημα θα είναι τεράστιο.

- Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχοντας δίπλα του αξιόλογους ανθρώπους, κέρδισε τις εκλογές  και είναι και πάλι πρόεδρος της ΕΠΣΕ. Τα πρωταθλήματα τελείωσαν και την Δευτέρα 10 Ιουνίου υπάρχει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης, στην οποία φανταζόμαστε πως θ΄ ακουσθούν πολλά και θα δρομολογηθούν περισσότερα, εκτός κι αν ......