Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η άποψή μας

Μεγάλα προβλήματα σε κάθε γωνιά του Δήμου αφήνει ο δήμαρχος κύριος Παγώνης στην δήμαρχο κυρία Βάκα κι ας τα κρύβουν όλοι.
Η ψήφος των δημοτών το δείχνει καθαρά αυτό και κανείς δεν θα το αμφισβητήσει.
Σε όλο των δήμο είναι τεράστιο το πρόβλημα της παρουσίας εργαζομένων στην καθαριότητα, στο πράσινο και στις υπηρεσίες της κάθε Δημοτικής Ενότητας. Τίποτα δεν πρόσθεσε ο κύριος Παγώνης στις υπηρεσίες του Ληλαντίου, της Αρτάκης, της Ανθηδόνας και....
τις Αυλίδας. Πήρε το προσωπικό και το μετέφερε στη Χαλκίδα, αλλά και τα μηχανήματα που είχαν οι Δημοτικές Ενότητες όταν ήταν αυτόνομοι Δήμοι.
Τεράστιο το κυκλοφοριακό πρόβλημα και το πρόβλημα στάθμευσης  στην Χαλκίδα. Δυστυχώς τίποτα δεν έκανε γι΄ αυτά ο κύριος Παγώνης.
Τεράστιο το πρόβλημα με τις λακκούβες σε όλους τους δρόμους του Δήμου. Από την πρώτη μέρα θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να ξεκινήσει να κλείνει λακκούβες και να μην περιμένει να ξανάρθουν οι εκλογές για να μαυρίσει δρόμους, όπως έκανε ο κ. Παγώνης.
Προβλήματα με τα σχολικά κτίρια, αφού ότι κάνουν εκεί το κάνουν οι γονείς σε συνεργασία με τους δασκάλους. Είναι ντροπή να ξέρουμε όλοι πως πληρώνουν οι γονείς τα πάντα και ο δήμος να σφυρίζει αδιάφορα με την δικαιολογία πως δεν έχει χρήματα. Δεν έχει λένε, αλλά την ίδια ώρα μας πουλάνε μούρη και διαφημίζουν πως άφησαν ταμείο!!!! 
Κυρία Βάκα, πίστωση χρόνου δεν θα υπάρξει. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου έχετε χρόνο για να οργανώσετε τα πάντα και με το καλημέρα να σηκώσετε μανίκια.
Οι δημότες σας έκαναν δήμαρχο και αυτό είναι μεγάλη τιμή, αλλά έχετε υποχρέωση να τιμήσετε αυτούς τους δημότες και πιστεύουμε πως θα το κάνετε.