Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά. Τελείωσαν οι Ευρωεκλογές, τελείωσαν οι Περιφερειακές εκλογές, τελείωσαν και οι Δημοτικές Εκλογές και τώρα πάμε για τις Εθνικές Εκλογές. Ευχόμαστε σε όσους έχουν εκλεγεί, να υπηρετήσουν σωστά τους πολίτες και να προσφέρουν για τον τόπο τους. Τώρα δεν υπάρχουν νικητές και....
ηττημένοι. Αυτά τελείωσαν χθες. Τώρα δουλειά.

- Κέρδισε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός και για να τα καταφέρει έβαλε πλάτη η Εύβοια, η Φωκίδα και η Ευρυτανία, αφού η ΦΘΙΏΤΙΔΑ ψήφισε Γκλέτσο, όπως και η Βοιωτία. Στην Εύβοια ο Φάνης πήρε 55,38%, στην Βοιωτία 49,36, στην Ευρυτανία 61,92, στην Φθιώτιδα 42,68 και στην Φωκίδα 55,83%.

- Νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά πέτυχε η κυρία Έλενα Βάκα στο Δήμο Χαλκιδέων. Κέρδισε τον κύριο Παγώνη με 62,84% και 23.296 ψήφους. Ο κύριος Παγωνης πήρε το 37,16% με 13.773 ψήφους. Ο κύριος Παγώνης έκανε το τραγικό λάθος να χαρακτηρίσει τον εαυτό του καλύτερο και να ζητήσει από τους δημότες να ψηφίσουν τον εαυτό του. Η κυρία Βάκα προχώρησε μαζί με όλους τους υποψήφιους χωρίς να μιλάει για τον εαυτό της. Ο κύριος Παγώνης πλήρωσε το ΕΓΩ του και φυσικά πλήρωσε ακριβά το ότι προσπάθησε να εμφανισθεί ανεξάρτητος και "να χτυπήσει" την κυρία Βάκα χαρακτηρίζοντάς την κομματικό εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κύριε Παγώνη οι Νεοδημοκράτες σε πλήρωσαν πολιτικά, αλλά δεν ήταν μόνοι τους.

- Στον Δήμο Ερέτριας δήμαρχος ο κύριος Δημητρόπουλος, στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου ο κ. Μπουραντάς, στον Δήμο Λίμνης- Μαντουδίου - Αγίας Άννας, ο κ. Τσαπουρνιώτης, στον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού ο κ. Κοτζιάς και στην Σκύρο ο κύριος Μαυρίκος.