Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγειά σας. Τρίτη  σήμερα και ο μήνας έχει 11. 

-Σαν σήμερα το 2003 γεννήθηκε η μεγάλη μας κόρη. Επιτρέψτε μας λοιπόν να της ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη. Κοράκλα μου, μας έχεις δώσει πολλές χαρές ...
και με την πρόοδό σου και με τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. 
Είναι αλήθεια πως είσαι σε μια ηλικία που όλα τα παιδιά αποκτούν δικά τους φτερά και βιάζονται να  "πετάξουν". Προσπαθούμε ως γονείς να κρατήσουμε ισορροπίες για να δυναμώσουν.λίγο ακόμη τα φτερά σου και οι πτήσεις σου να είναι ασφαλής. Θυμώνεις, αλλά δεν πειράζει. Γονείς είμαστε και ανησυχούμε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε καλό δρόμο. Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι.  Εγώ είδα φως χθες κι ας είδαν σκοτάδι όλοι οι άλλοι. Μπορεί να έχουν πει διάφορα οι διοικούντες, αλλά τώρα είναι η ώρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αργότερα θα γράψουμε λεπτομέρειες.

-  Λοιπόν γι΄ αυτούς που ανησυχούν, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προχωράει και διοικητικά και αγωνιστικά. Σύντομα θα έχει διοίκηση και η οποία με το καλημέρα θα παρουσιάσει τους πρώτους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι παιδιά της Εύβοιας κι από το πάνω ράφι. Θα παρουσιάσει τον Τεχνικό Διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας και βλέπουμε.

- Τι έγινε χθες στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ; Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός παρουσία περίπου 30 Σωματείων και αυτό είναι πλέον συνήθεια σε κάθε τακτική ΓΣ της ΕΠΣΕ. Το διαφορετικό αυτή την φορά ήταν η απουσία του Νίκου Δαφνή, στην μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

- Συνάντηση προπονητή με ποδοσφαιριστές είχαμε χθες στο "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" στο Βασιλικό. Η παρέα είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αφού αναλύθηκαν "τα καλά στοιχεία" του καθενός.  Τι κοινό είχαν μεταξύ τους; Όλοι είχαν περάσει από την ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού.