Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν σε όλη την Εύβοια βουλευτές οι οποίοι μοιράζουν απλόχερα και σε όλους, υποσχέσεις μήπως και σώσουν την παρτίδα για να μπορούν να συνεχίσουν να παίρνουν αυτά που παίρνει ένας βουλευτής και γιατί όχι για να μην έχουν την ελπίδα να γίνουν και υπουργοί.  τα ψέματα που λένε είναι απίστευτα.
 Ο ένα δηλώνει πως έκανε Περιφερειάρχη τον Φάνη, αλλά δεν μας λέει πως το έκανε αυτό, αφού γράψαμε αναλυτικά πως εξ αιτίας του ο Φάνης λίγο ήθελε να χάσει....
από τον Γκλέτσο αν δεν άντεχε η προσωπικότητά του και οι συνεργάτες του.
Οι άλλοι το μόνο που έκαναν τα χρόνια που κυβερνούν ήταν να λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ακόμη και στο θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ και τώρα λένε πως θα κάνουν όσα δεν έκαναν.
Μαυρίστε τους και στείλτε στην βουλή άλλα πρόσωπα. στείλτε στην Βουλή όποιον γουστάρετε, αλλά όχι αυτούς που μας μαύρισαν την ψυχή τόσα χρόνια. Μην συζητάτε μαζί τους . Γυρίστε τους την πλάτη. Τώρα είναι η ώρα του κάθε πολίτη. Σε λιγότερο από έναν μήνα ψηφίζουμε για βουλευτές. Ψηφίστε άλλα πρόσωπα και όχι αυτούς που ήδη είναι στην Βουλή των Ελλήνων.

-  Τι έλεγε ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου για τις Δημοτικές εκλογές; Έλεγε, ψηφίστε όποιον θέλετε για δήμαρχο. Ποιους δεν στήριζε και ποιους στήριζε στην Εύβοια; Πάντως στην Χαλκίδα  στήριζε Παγώνη και στην Ιστιαία Ευσταθίου!!!! Δεν στήριξε Βάκα και Κοτζιά, αλλά εκλέχθηκαν δήμαρχοι κόντρα και στις επιλογές Κεδίκογλου.  Τώρα επειδή όλα είναι ανταποδοτικά αυτοί που αισθάνθηκαν προδομένοι από την συμπεριφορά του βουλευτή, θα του ανταποδώσουν με τον τρόπο τους.

- Αύριο έχουμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ και την ίδια ώρα την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Η Γ.Σ. της ΕΠΣΕ είναι μια τυπική διαδικασία και θα μάθουμε πόσο βοήθησε οικονομικά τα σωματεία η διοίκηση και τι έκανε για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Θα τα πει στην ομιλία του ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου, ο ταμίας κ. Παπαδάκης και οι άλλοι της διοίκησης.  Περιμένουμε να διαπιστώσουμε, αν τελικά ο πρόεδρος θα πάψει να δείχνει ανοχή, σ΄ αυτούς που μόνο κακό προκαλούν. Στην Γ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πιστεύουμε πως θα επιχειρηθεί η σιωπή και κανείς δεν θα αναλάβει τις ευθύνες του. 

- Επιμένουμε στο θέμα των Σχολείων. Να σταματήσουν να πληρώνουν οι γονείς για αυτά που έχει υποχρέωση να κάνει ο Δήμος και το κράτος. Να σταματήσουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων να κάνουν ότι μπορούν, ώστε να μαζεύουν χρήματα για να καλύπτουν την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής. Οι Σύλλογοι να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους αλλά τα χρήματα να τα διαθέτουν για δράσεις των παιδιών σε συνεργασία με τους δασκάλους. Να βοηθούν οικονομικά και να πληρώνουν για εκπαιδευτικές εκδρομές, για έναν περίπατο, για μια θεατρική παράσταση και πολλά άλλα. Αν δεν μπορούν να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν από τον Δήμο και διεκδικούν από τους γονείς, τότε κάτι δεν πάει καλά. Θα γράψουμε κι άλλη φορά γι΄ αυτό.

- Είναι τρελό, αλλά συμβαίνει. Κάποιοι δεν κατάλαβαν τίποτα. Εκλέχθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι ίδιοι, αλλά ο υποψήφιος Δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο που συμμετείχαν δεν θα είναι δήμαρχος. Τι άραγε πανηγυρίζουν;  Ξέχασαν τι έλεγαν προεκλογικά; Κυρίες και κύριοι, εσείς δεν μας λέγατε πως στόχος είναι να εκλεγεί και να διοικήσει τον δήμο ο δικός σας υποψήφιος Δήμαρχος και δεν έχει σημασία αν μπείτε εσείς ή κάποιος άλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο;