Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Σήμερα είμαστε όλοι ήρεμοι αφού χθες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και διαπιστώσαμε πως η κυρία Ζωή Λιβανίου είναι και πάλι υποψήφια. Μετά από αυτό μπορούμε ήσυχα να πάμε για τα μπάνια μας, αφού αν δεν ήταν υποψήφια θα ήταν πολύ κακό ....
για την χώρα μας, ιδιαίτερα μετά και από την δεδομένη απουσία και της κυρίας Τασίας. Τώρα δεν απομένει παρά να κάνετε το καθήκον σας και να την σταυρώσετε, ώστε να βγει πρώτη, γιατί αλλιώς δεν θα είναι στην βουλή. θυμίζουμε πως η κυρία Ζωή δεν είπε ούτε ένα ΟΧΙ στα 4 χρόνια!!!!

- Τέλος λέει το δίδυμο Μπασούκου- Μπούρικα από τον πάγκο του Ελλήσποντου και μάλιστα το ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ χαρακτηρίζει το διαζύγιο "βελούδινο"!!! Τόσα βελούδινα διαζύγια που έχει ο κ. Μπασούκος που να τα βάλει κύριοι;  Κάτι τρέχει πάντως  με το δίδυμο αυτό, αφού πάντα έτσι "τελειώνει" σε όποια ομάδα κι αν πάει. Ευχόμαστε αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο να ξεκινήσουν από την αρχή σε κάποια ομάδα και όχι να πάνε κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον κ. Μπασούκο και τον κ.Μπούρικα.

- Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει το θέμα της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και προς το τέλος του μήνα θα έχουμε και την τελική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα εκλεγεί το ΔΣ και η ομάδα θα προχωρήσει τις διαδικασίες. Την Δευτέρα 1 Ιουλίου και πριν πάνε για λίγες μέρες διακοπών στα γραφεία της ομάδας θα βρεθούν ο Τεχνικός Διευθυντής, ο προπονητής και ο Γενικός Αρχηγός ώστε να δώσουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θέλουν στην ομάδα και να ξεκινήσει η διαδικασία των μεταγραφών.

- Η Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ είναι αυτή που ήταν π΄ντα, αλλά δεν πρέπει να σας εκνευρίζει. Αφήστε την να κάνει ότι θέλει γιατί έτσι το βράδυ της Κυριακής στις 7 Ιουλίου ο πόνος της θα είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά.  Το καλό ξέρετε ποιο θα είναι; να την κρατήσει η νέα κυβέρνηση στην θέση της και να την βάλει να λέει τα καλύτερα για τον Κυριάκο!!!! Απόλαυση δεν θα είναι;

- Άλλο πάλι κι αυτό. προπονητές αναλαμβάνουν ουσιαστικά πρόεδροι σε ομάδες, ώστε κι αυτοί να είναι σε κάποιον πάγκο και οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα!!! Δεν ξέρουμε αν οι μέχρι τώρα πρόεδροι δηλωθούν ως προπονητές!!!

- Δεν θα αντέξουμε το να μην είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Ανυφαντής ο οποίος έβγαινε κάθε μέρα σε ραδιοφωνικές εκπομπές και μας μιλούσε για το μεγάλο του έργο στις Δομές, στους παιδικούς σταθμούς στα ΚΑΠΗ και γενικά στον ΔΟΠΑΧ. Δεν ξεχνούσε ποτέ να λέει και να ξαναλέει τα καλύτερα για τον δήμαρχο κύριο Παγώνη. Όλα αυτά όμως δεν τον βοήθησαν, αφού ο κόσμος μάλλον δεν ήθελε ν΄ ακούει αυτά που άκουγε. Τώρα τι απομένει; περιμένει ο κ. Ανυφαντής μήπως και κερδίσει την ένσταση που κατέθεσε. Διαφορετικά τον βλέπουμε να βγαίνει πρόεδρος σε κανένα ΚΑΠΗ!!