Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Έχει δυναμική!!!!

Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, αυτό που εισπράτταμε στην επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν κατά καιρούς με τον τρόπο τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Η πρώτη κουβέντα που έλεγαν ήταν πως θέλησαν να βοηθήσουν, αλλά βρέθηκαν μπροστά σε διάφορες καταστάσεις. Δήλωναν πως μπορεί να μην κατέχουν καλά το άθλημα του ποδοσφαίρου, αλλά διέθεσαν χρήματα, τα οποία τελικά πήγαν χαμένα, αφού στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε ο άνθρωπος που θα την στήριζε και θα γνώριζε ....
το αντικείμενο.
Η δεύτερη κουβέντα ήταν ένα μεγάλο ΝΑΙ στο να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, βάζοντας το χέρι στην τσέπη τους και με την προσέλκυση χορηγών.
Όταν θα έρθει η ώρα, θα τους αναφέρουμε όλους, γιατί εμείς δηλώσαμε πως αν θέλουμε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πάει ψηλά, δεν περισσεύει κανείς.
Η προϋπόθεση είναι μία και μοναδική. Το σχέδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι ΕΝΑ και αυτό θα υπηρετήσουμε ΟΛΟΙ. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε μέλη της διοίκησης. Χωράμε ΟΛΟΙ στην οικογένεια του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Αυτή η νέα προσπάθεια θα φέρει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε μια θέση που το αξίζει και στην επιτυχία θα έχουν μερίδιο ΟΛΟΙ. Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, χορηγοί, διαφημιζόμενοι, συνδρομητές και αυτοί που πληρώνουν απλά έναν εισιτήριο και πάνε στο γήπεδο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και είπαν ΝΑΙ σε μια νέα προσπάθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.