Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Δευτέρα σήμερα και έχουμε πολλά και διάφορα. Σχεδόν την ίδια ώρα ο Τσίπρας θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάμε σε εκλογές, η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ πάει σε Γενική Συνέλευση και όπως γράψαμε πάει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε Γενική Συνέλευση!!! Τρία σε ένα δηλαδή, εκτός κι αν σήμερα μάθουμε πως ο Ανυφαντής κέρδισε τελικά την έδρα από τον Μπουραντά, οπότε  τα γεγονότα....
θα γίνουν τέσσερα!!!!!

- Είπαμε πως ο κύριος Καρυστινός δήλωσε πως για όλα φταίνε κάποιοι δημοσιογράφοι και θυμήθηκε πως πριν χρόνια κάποιος δημοσιογράφος τον απείλησε για να δώσει την ομάδα στον Κοτσάτο!!! Κουβέντα δεν είπε όμως για τις δικές του επιλογές, για τους απλήρωτους προπονητές και ποδοσφαιριστές στην δική του θητεία, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου!! Πάντα φταίνε οι άλλοι, αλλά ποτέ ο κύριος Καρυστινός. Σήμερα εμείς θα περιμένουμε από τον κύριο Καρυστινό να πει ποιος τον απείλησε, ποιος του ζήτησε χρήματα και ποιος τον πίεσε για να σώσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!  Η ομάδα δύο φορές υποβιβάστηκε τα τελευταία χρόνια και όλως τυχαίως και τις δύο φορές ο κ. Καρυστινός ήταν στην διοίκηση.

- Κύριε Παπακωνσταντίνου μαγνήτη έχετε; Τελικά για όσους έχετε βάλει πλάτη, σας πλήρωσαν με αχαριστία!!!! Σας το ξαναγράφουμε. Εσείς που έχετε σύζυγο ψυχολόγο, θα πρέπει πρώτα να τους στέλνετε επίσκεψη στην σύζυγο για ψυχανάλυση και μετά να τους βοηθάτε. 

- Κινδυνεύει να μείνει εκτός πρωταθλήματος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ,  όχι γιατί δεν θα έχει διοίκηση, αλλά γιατί η απερχόμενη διοίκηση δεν έκανε αυτά που θα έπρεπε, όταν ανέλαβε, αλλά και στην συνέχεια.

- Σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την περίοδο 2019 - 2020 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, την διοίκηση και όσους βοήθησαν την ομάδα. Το ΛΗΛΑΝΤΙΟ θα έχει πλέον 3 ομάδες στην Α΄ Κατηγορία. Τον ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ και τον ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.