Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Το αποτέλεσμα μετράει

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν θέλετε να δουλευόμαστε μεταξύ μας, ας το κάνουμε για να περνάει κι ο χρόνος μας, αλλά δεν μας φταίει σε τίποτα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας.
Δεν φταίει ένας. φταίμε ΟΛΟΙ.
Αν έφταιγε ένας, θα τον είχαμε βάλει στην άκρη και θα είχαμε ησυχάσει.
- Ας ξεκινήσουμε από την εποχή Ταρνανά. Λεφτά υπήρχαν και πολλοί έφαγαν με χρυσά κουτάλια, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανεβοκατέβηκε από το τοπικό στην....
τότε Δ΄ Εθνική. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Περάσαμε στην εποχή Καρυστινού. Λεφτά δεν υπήρχαν, αλλά αυτά που χρειαζόταν βρέθηκαν. Η ομάδα ανέβηκε και πάλι στην Δ΄ Εθνική, αλλά αμέσως άρχισαν τα γνωστά. Αποτέλεσμα;  ΜΗΔΕΝ.
- Ήρθε η εποχή Κοτσάτου. Δεν υπήρχε πουθενά, αφού είχε τα δικά του προβλήματα. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Ήρθε η εποχή Στούπα, αλλά όχι όπως μας είχε συνηθίσει ο ίδιος. Ήταν σ΄ ένα συμβούλιο στο οποίο κάποια μέλη του δεν ήθελαν την γραμμή Στούπα. αυτά τα έχουμε γράψει και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Δεν τον άφησαν. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Ακολούθησε η εποχή Ελευθεριάδη. Το προσπάθησε αλλά έπεσε σε φιλόδοξους οι οποίοι τον τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Ο Τσαγκάρης μαθήτευσε στο πλευρό του Ελευθεριάδη και τα έμαθε όλα τόσο γρήγορα, που ανέλαβε να διοικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ο λογαριαμός της ομάδας στην τράπεζα, γέμιζε και άδειαζε σε μια ώρα. φοβερή ταχύτητα σε όλα. Τα ευρώ άλλαζαν χέρια σε γρηγορότερους ρυθμούς απ΄ ότι με τα πάμπερς του Κοσκωτά!! Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Τον αντικατέστησε ο Κώστας Αναγνωστάκης και όλα πλέον ήταν τυπικά ενώ η ουσία ήταν στις παραιτήσεις!! Το πρωί κάποιος δήλωνε παραίτηση, αλλά το βράδυ δεν γινόταν δεκτή!!!! Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Ήρθε ο Μίλερ. Είπαν πως είχαν υπογράψει και ιδιωτικά συμφωνητικά, τα οποία όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε κάποια από τις πολλές Γενικές Συνελεύσεις. Τι να γράψουμε; Ακούσαμε πολλά, αλλά όχι επίσημα. Το βάλε για να βάλω, δεν έχει λογική, γιατί πάμε στο δυο γαϊδούρια μάλωναν σε ξένο αχυρώνα. αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Ακολούθησε ένα διάστημα, με ένα παιχνίδι επιχειρηματιών οι οποίοι για δικούς τους λόγους, έπαιξαν άσχημα σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κοροϊδεύοντας και τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία, ώστε να βρεθεί λύση. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.
- Φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουν από την Γενική Συνέλευση 15 ανθρώπων, να δοθεί εντολή στον κύριο Καρυστινό να σχηματίσει διοίκηση, αφού υπήρχε και η υπογραφή 5 πρώην προέδρων (Ταρνανάς, Καρυστινός, Ελευθεριάδης, Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης), οι οποίοι και είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν!!! Αποτέλεσμα;  ΜΗΔΕΝ.
- Τον Ιανουάριο ανακοινώθηκε διοίκηση στην ουσία διορισμένη, με πρόεδρο την κυρία Αϊνδιλή. Την συνέχεια την ξέρετε, όπως ξέρετε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ υποβιβάστηκε στο τοπικό, χρωστάει χρήματα και δεν έχει ποδοσφαιριστές.
Τι δεν καταλαβαίνετε λοιπόν;
Μπορεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να συνεχίσει έτσι;