Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα. Υπομονή. Λίγες μέρες έμειναν και ο Αλέξης θα είναι παρελθόν, αφού ο λαός ούτε κοιμάται, ούτε τρώει σανό. Είπαμε. Τα κόμματα είναι....
πολλά, αλλά οι πολιτικές είναι μόνο δύο. Η πολιτική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η πολιτική του ΚΚΕ.

- Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεν θα χρειασθεί να πει κάτι, αφού τα είπαν όλα οι φίλοι του στο αμφιθέατρο της Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ. Καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με άλλες συγκεντρώσεις, αφού ούτε ο ίδιος ο Ζεμπίλης δεν περίμενε να δει εκεί τόσους φίλους του και μάλιστα φίλους "νικητές". Ο Θανάσης Ζεμπίλης διεκδικεί τον σταυρό προτίμησης και πιστεύουμε πως αξίζει να μπει στην Βουλή.

- Πάμε για εκπλήξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την νέα διοίκηση με κάθε τρόπο και αυτό είναι το ευχάριστο. Εμείς ειλικρινά ξαφνιαστήκαμε και δεν σας κρύβουμε πως ξαφνιαστήκαμε θετικά από την ανταπόκριση του κόσμου.

- Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν θα χρειασθεί να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου τόσα χρόνια, δεν θα αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι Συριζαίοι και οι δήθεν εξυγιαντές του ποδοσφαίρου προσπαθούν αλλά μετράνε μέρες και θα πάρουν την απάντηση την Κυριακή.

- Ο γιατρός κύριος Αργύρης είναι υποψήφιος με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δίνει μαζί με τους φίλους του την μάχη του σταυρού, για να μπει στην Βουλή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.