Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Η πρότασή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εμείς "παίζουμε μπάλα ελεύθερα" και με τον δικό μας τρόπο και δεν θα μας βαράνε άλλοι τα νταούλια για να χορεύουμε στον δικό τους ρυθμό.
Εμείς καταθέσαμε μια πρόταση στην Γενική Συνέλευση για να βρεθεί διοικητική λύση στην ομάδα και βρέθηκε.  Στην συνέχεια ψηφίστηκε η διοίκηση και πλέον αυτές τις μέρες αναλαμβάνουν και επίσημα τα καθήκοντά τους.
Ούτε ένας δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση στην Γενική Συνέλευση, αλλά "τα ωραία" άρχισαν μετά. Άρχισαν λοιπόν πολλοί να θέλουν να έχουν λόγο....
και θέσεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δικαίωμά τους, αλλά εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τα πάντα κι αν θα χρειαστεί θα τα επαναλάβουμε.
Εμείς θέσεις δεν ζητήσαμε και δεν θα ζητήσουμε.
Κάναμε μια πρόταση προς την Γενική Συνέλευση και θα κάνουμε και μια πρόταση προς την διοίκηση. Ευχαριστήσαμε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ευχαριστήσαμε τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης, ευχαριστήσαμε και την εφορευτική επιτροπή. Τους ευχαριστήσαμε από καρδιάς, γιατί κράτησαν με την στάση και την ψήφο τους, όρθιο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσουμε δύο προτάσεις στην διοίκηση, 
.....η πρώτη θα έχει να κάνει με την δημιουργία και  την λειτουργία, των τμημάτων υποδομής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ . Η διοίκηση θ΄ αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή ή όχι
---- η δεύτερη θα έχει να κάνει με τρόπους προσέλκυσης φιλάθλων στο γήπεδο και την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, από χορηγίες και δικαιώματα. Η διοίκηση θ΄ αποφασίσει και γι΄ αυτή την πρόταση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν περιμένουμε κάτι, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και η κωλοτούμπα του καθενός, όταν αυτός βλέπει κάτι καλό και θέλει πάλι να κάνει το παιχνιδάκι του.
Εμείς κάναμε αυτό που πιστεύαμε καλό για την ομάδα και με επίσημο τρόπο θα συνεχίσουμε, όχι για να πάει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο "βοήθα Παναγιά", αλλά προς το καλύτερο. 
Γνωρίζουμε τα πάντα και κάθε κίνηση τρίτων. Νομίζουν πως θα καταφέρουν "να παίξουν" και να μας "δουλέψουν". Κάνουν για μια ακόμη φορά λάθος.