Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και ηρεμία, γιατί εκτός από τις θερμοκρασίες έχουμε και τις Εθνικές Εκλογές. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το Σαββατοκύριακο της απαλλαγής για όλους τους Έλληνες, εκτός από αυτούς οι οποίοι πούλησαν και την ψυχή τους για την ...
καρέκλα και τον μισθό.

- Ο αγαπητός "επενδυτής"  φαίνεται πως σε κάτι έχει δίκιο και αν το διασταυρώσουμε, θα του αποκαλύψουμε τον τύπο ο οποίος το παίζει εκπρόσωπός του!!! Εμείς κότες δεν θα γίνουμε. Έχουμε το θάρρος να γράφουμε αλήθειες και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Περιμένουμε και θα επανέλθουμε.

- Ο Αλέκος λέει πήγε με κόρνα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας για να υποστηρίξει τον φίλο του βουλευτή, αφού κι ο βουλευτής τον στήριξε στις δημοτικές εκλογές. Ο Αλέκος ήταν υποψήφιος με τον Παγώνη και είναι με τους χαμένους. Αλέκο είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο αμφιθέατρο με ντουντούκα;;;;; Πάντως είναι αλήθεια πως αν δεν ήταν στο αμφιθέατρο οι του Παγώνη και κάποιοι του ΠΑΣΟΚ, θα υπήρχε πρόβλημα...

- Την καλημέρα μας στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, θ΄ αρχίσουν οι μεταγραφές και θα είναι από το πάνω ράφι.  Ο Γιώργος Λάμπρου έβαλε μπροστά τις μηχανές και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλο, για να φορέσουν την φανέλα της ομάδας.

- Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας δεν υπάρχει κάτι νεότερο και μάλλον θα αναλάβουν κάποιοι να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.  Στην Ερέτρια εκτός από αυτούς που ξέρουν μόνο από υποσχέσεις, υπάρχουν κι αυτοί που αγαπούν την ομάδα και δεν θα την αφήσουν στο πουθενά. Πέτρο καλημέρα.