Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Ας μην ανησυχούν

Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν είναι εύκολο, για να περάσει η ομάδα στην επόμενη μέρα.
Η νέα διοίκηση δεν έχει ακόμη αναλάβει τυπικά τα καθήκοντά της, αφού ακόμη δεν έχει παραλάβει ούτε τα βιβλία, ούτε γραφεία, ούτε τίποτα απολύτως.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε εντάξει με τους αναγνώστες μας, κανονικά έπρεπε τα πάντα να είχαν δοθεί με τις σωστές διαδικασίες στην....
εφορευτική επιτροπή και αυτή να τα έδινε στην νέα διοίκηση.
Σταματάμε εδώ και ευχόμαστε σήμερα αύριο να τελειώσουν όλα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας.
Επειδή ακούμε πολλά για προπονητές και άλλους, η νέα διοίκηση ξέρει πως η Γενική Συνέλευση είναι ο κυρίαρχος και αυτή είναι που ψήφισε την διοίκηση Βουρδάνου και στο θέμα των προπονητών τον κύριο Λάμπρου Γιώργο στην ομάδα και ο οποίος συμφώνησε σε όλα και έπιασε δουλειά και τον κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη ο οποίος θα έχει την ευθύνη για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα λειτουργεί και ως ο σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα υποδομών.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης μέχρι την Δευτέρα θα πάρει την εντολή να ετοιμάσει το πλάνο και τις προτάσεις του και σιγά σιγά θα γνωρίσει και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα είναι αξιόλογοι και έτσι θα δημιουργηθεί μια ακαδημία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία θα είναι πρότυπη και σε υγιείς βάσεις.
Φίλες και φίλοι, δεν περισσεύει κανείς και όλοι είναι χρήσιμοι, αλλά το ΕΓΩ θα πρέπει να μείνει στην άκρη.
Υπάρχουν αυτοί που στήριξαν την προσπάθεια για να βρεθεί διοίκηση και το έκαναν γιατί αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν άντεχαν άλλο την απαξίωση. Σε αυτούς η νέα διοίκηση δεν θα φερθεί αχάριστα και θα τους αξιοποιήσει. 
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έβαζαν τρικλοποδιές και καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν.