Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Το θέμα με τον κύριο Μορίδη

Όπως έχουμε γράψει άπειρες φορές, εδώ δεν γράφουμε ψέματα και δεν θα καλύψουμε κανέναν.
Ήρθε η ώρα να γράψουμε το τι συνέβη με τον κύριο Μορίδη και το ενδιαφέρον του και για άλλη ομάδα της Εύβοιας εκτός από το ενδιαφέρον του για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Γράψαμε πως την επόμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην οποία ο κ. Μορίδης ήταν εκεί, επικοινώνησε με παράγοντα άλλης ομάδας της Εύβοιας και του εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την ομάδα, βάζοντας 200.000 ευρώ και με προπονητή τον κύριο Βαζέχα.
Ο κύριος Μορίδης διέψευσε αυτή την επικοινωνία σε τηλεφωνική ....
επικοινωνία που είχε μαζί μας και το γράψαμε.
Ο κύριος Μορίδης επιμένει στην διάψευση, αλλά επιμένουν και οι διοικούντες την ομάδα και λένε πως υπήρξε πρόταση και απλά ο κύριος Μορίδης δεν πήγε στο ραντεβού, μετά το δικό μας σχόλιο!!!!
Μας κατηγόρησαν μάλιστα πως τους κάναμε χαλάστρα, αφού όπως είπανε, ο κύριος Μορίδης ενοχλήθηκε από τα σχόλια!!!
Λοιπόν η ομάδα είναι ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και αυτός που μετέφερε το ενδιαφέρον του κυρίου Μορίδη στα υπόλοιπα μέλη ήταν ο κ. Ταρνανάς.
Ήρθε η ώρα να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους κι εμείς δεχόμαστε την διάψευση Μορίδη και θα περιμένουμε την θέση του κυρίου Ταρνανά και του κυρίου Γιογιού του αντιδημάρχου και μέλους του ΔΣ του ΕΥΒΟΪΚΟΥ.
Όλα δείχνουν πως υπήρξε πρόταση, αλλά μάλλον ο κ. Ταρνανάς μιλούσε με άνθρωπο ο οποίος δήλωνε πως εκπροσωπούσε τον κύριο Μορίδη. Και αυτό όμως το διαψεύδει ο κ. Μορίδης,  οπότε ή κάποιοι λένε ψέματα και κάτι άλλο επεδίωκαν ή κάποιος ψαρεύει σε θολά νερά.
Ο κύριος Ταρνανάς, ο κύριος Γιογιός οφείλουν να πούνε την αλήθεια και να μην κατηγορούν άλλους.
Αν δεν το κάνουν, θα εκτεθούν, αφού ο κ. Μορίδης δηλώνει πως ουδέποτε εξέφρασε επιθυμία για άλλη ομάδα εκτός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.