Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς σήμερα θα τρέχουμε στους γιατρούς και ευχόμαστε όλα να μας πάνε καλά και να είναι περαστικά. Ότι θα σχολιάσουμε σήμερα, θα τα έχουμε γράψει αργά το βράδυ.  Ένα μεγάλο ...
ευχαριστώ σε κάποιους φίλους που είναι δίπλα μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

- Αγώνες κυπέλλου Εύβοιας είχαμε χθες και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κέρδισε στην έδρα του με 2 - 1 τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και τώρα θα πρέπει να περιμένει τον δεύτερο αγώνα στην έδρα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ για να μην χάσει, αφού ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ μπορεί να πάρει την πρόκριση.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ με 0 - 1 και σίγουρα έχει προβάδισμα για πρόκριση, αφού ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στα Ψαχνά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ περνάει και με ισοπαλία.

- Δεν καταλάβαμε τι έγινε με τον κ. Τοπολιάτη και την ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Αφού δικαιώθηκε στα δικαστήρια δεν έπρεπε να επιστρέψει στα καθήκοντά του;;;; Του είχαν πει όχι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Βοιωτίας;;;;; Τώρα που επέστρεψε και θα είναι ο πρόεδρος τι θα κάνουν;;;;;; Λέτε αυτό το σκηνικό να το ζήσουμε και στην Εύβοια;;;;;

- Οι διαιτητές Εύβοιας ελπίζουμε και ευχόμαστε, μετά από τόσα χρόνια, να έχουν καταλάβει πως εμείς δεν είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα τους. Ας είναι κι αυτοί ο ένας δίπλα στον άλλον και όλα θα πάνε καλά.