Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και τα μαντάτα άρχισαν να έρχονται για τους εξυγιαντές της ΕΠΟ αφού ένας ένας τα μέλη της πρώην διοίκησης βρίσκουν δικαίωση στα δικαστήρια και επιστρέφουν στις θέσεις τους. Ο πρώην....
πρόεδρος της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ο κύριος Τοπολιάτης δικαιώθηκε και επιστρέφει στην θέση του. Περιμένουμε τώρα την δίκη και για τον κύριο Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξη και είναι βέβαιο πως κι αυτοί θα δικαιωθούν και θα επιστρέψουν στην θέση τους.

- Μην ξεχνάτε πως σήμερα έχουμε και δύο αγώνες για το κύπελλο Εύβοιας. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα υποδεχθεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Είναι ο πρώτος αγώνας αφού θα υπάρξει και επαναληπτικός.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας 11 χρόνια τώρα με το apopsignomi και πλέον θα συνεχίσουμε, έστω και μόνοι μας, αλλά χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις και χωρίς να προσκυνήσουμε στους δήθεν. Εμείς θα είμαστε πάντα καυστικοί προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς συμβιβασμούς. Θα δούμε τι θα πετύχουν οι δήθεν και αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως δεν είναι όπως οι άλλοι, αλλά ανώτεροι.

- Εμείς δεν είπαμε ποτέ πως κάποιοι δεν μπορούν χωρίς εμάς, αλλά θα χαρούμε όταν θα πετύχουν τον στόχο τους. Να είναι όμως κύριοι και να μην φορτώνουν στους άλλους τις δικές τους αδυναμίες και τα δικά τους λάθη. Θα κάνουμε υπομονή και όταν με το καλό φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής θα απαντήσουμε σε όλους. Επειδή πάντα υπάρχει κίνδυνος να μας φορτώσουν και κάποια αποτυχία τους, το δηλώνουμε καθαρά. Δεν δημιουργούμε καταστάσεις. Σχολιάζουμε τις καταστάσεις τις οποίες οι ίδιοι δημιουργούν.

- Κάποιοι "φίλοι μας" θα εκπλαγούν ίσως αφού δεν τους ενοχλήσαμε εδώ και μέρες, αλλά αυτό θα συνεχιστεί, γιατί έτσι πρέπει. Μας απογοήτευσαν και δεν έχουμε να τους πούμε κάτι. Δεν θέλουμε πραγματικά να μπούνε στην διαδικασία των εξηγήσεων και δεν υπάρχει και λόγος. Μπορεί να έχουν δίκιο.

- Για τους διαιτητές τα γράψαμε όλα και πιστεύουμε πως ν συνεχίσουν να λειτουργούν ως προσωπικές παρέες κάποιων, θα είναι άξιοι της τύχης τους. Με ρουφιανιές και θάψιμο μεταξύ ρους δεν θα δούνε άσπρη μέρα.