Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

...σουτάκια

- Εμείς είμαστε εδώ και όταν μια ομάδα κερδίζει και όταν χάνει κι όταν φέρνει ισοπαλίες και δεν βγαίνουμε σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Αυτό να το έχουν υπ΄ όψιν τους κάποιοι και να μην πουλάνε μούρη. Αυτή η συμπεριφορά τους, χαλάει .....
την εικόνα τους και δεν θα βρεθούν ποτέ σε ομάδες με φανέλα και ιστορία. Οι εποχές είναι δύσκολες, ειδικά για τους μικρομεσαίους!!!!

- Καλέ μας άνθρωπε, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί σου. Απλά δεν πάμε τους δήθεν κι αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως είναι "από τα καλά αρώματα" και θέλουν να χωρέσουν σε μικρ΄μπουκαλάκια!!! Αυτό δεν μπορεί να γίνει και όποιος έχει μάτια βλέπει.

- Φωνές στ΄ αποδυτήρια του σταδίου της Χαλκίδας, αλλά και στους διαδρόμους. Μέχρι κι ο ΛΕ ΠΑ φώναζε και πως να μην φωνάζει ο άνθρωπος αφού του είχαν πει πως θα εμφανισθεί μπροστά σε 3.000 θεατές;;; Πάλι καλά δηλαδή που έμειναν καμιά 30αριά στην κερκίδα. 

- Φωνάζουν λέει οι ομάδες για την διαιτησία. Φωνάζουν και οι διαιτητές για τους παράγοντες και όλοι μαζί για τους δημοσιογράφους και γιατί δεν τα γράφουν όλα, αλλά και γιατί γράφουν υπερβολές. Τελικά μήπως φταίει η κυβέρνηση;