Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Άστατος ο καιρός με βροχούλες αλλά χωρίς κρύο. Οι Νοτιάδες δεν είναι και ότι το καλύτερο, αλλά τι να ....
κάνουμε. Όταν θα έλθει ο Βοριάς ίσως κάποιους θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

- Παράπονα είχαμε από την διοίκηση του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ αλλά και από τον προπονητή κύριο Σάκη Νικολάου. Το σχόλιο του Σαββάτου είχε μόνο αλήθειες και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να εξηγήσουμε κάτι. Φυσικά δικαίωμά τους είναι να πράξουν το καλύτερο γι΄ αυτούς και την ομάδα τους. Εμείς το μόνο που μπορούμε να τους εγγυηθούμε, είναι το ότι δεν θα ξαναδιαβάσουν σχόλιο για την ομάδα τους, αλλά και για τους ίδιους στο apopsignomi.blogspot.com. Καλή συνέχεια.

- Ξανά στον ΕΥΡΙΠΟ 90 ο εκτελεστικός κύριος Μορίδης. Απορούμε με τον ΕΥΡΙΠΟ. Τόσα πολλά λεφτά έχουν και μιλούν με τον κύριο Μορίδη ο οποίος είναι στο Λονδίνο; Επειδή εμείς δεν ξέρουμε από τέτοια, πόσο κοστίζει το να μιλάς με Λονδίνο 1 περίπου ώρα;;;  Πάντως ο εκτελεστικός ήταν και πάλι λαλίστατος και δήλωσε πως ήταν ευχαριστημένος από την εκδήλωση της Κυριακής και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε αγενέστατους, αυτούς που πήγαν να δούνε την ομάδα τους, αλλά δεν έμειναν ν΄ ακούσουν τον ΛΕ ΠΑ!!!

- Κύριε Μορίδη, τελικά μόνο εσείς είσθε σωστός , αφού ακόμη και τους κυρίους Νικολάου και Σμπιλίρη οι οποίοι σας τιμούν και σας καλούν στην εκπομπή τους, τους μιλάτε υποτιμητικά, μόνο και μόνο για να δείχνετε πως είσθε κάτι ξεχωριστό, ενώ οι άλλοι δεν είναι τίποτα. Κύριε Μορίδη εμείς δεν έχουμε το δικό σας μορφωτικό επίπεδο, ούτε και ανήκουμε στην δική σας κοσμική παρέα. Είμαστε πολύ κατώτεροι, αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα να μην δεχθούμε να γίνουμε χαλί να μας πατήσετε. Κύριε Μορίδη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και δεν έχει καμία δουλειά να βάζει την σφραγίδα του κάτω από οποιαδήποτε εκδήλωση. 

- Κατηγορήσατε ακόμη και τους φορείς που δεν ήρθαν στην εκδήλωσή σας , αλλά και αυτούς που ήρθαν ούτε καν τους ανακοινώσατε, ούτε καν τους δώσατε τον λόγο, ούτε καν τους ξέρετε. Κύριε Μορίδη, να ξέρετε πως εδώ στην Εύβοια, κάποια πράγματα διαρκούν πολύ λίγο, γιατί δεν πρέπει να κουράζουν κανέναν. Θα σας λέγαμε να σεβόσαστε τους συνομιλητές σας και να μην τους υποτιμάτε και περισσότερο να μην υποτιμάτε τους ακροατές και αναγνώστες των ΜΜΕ, γιατί αυτοί μπορεί να μην έχουν πτυχία, αλλά δεν είναι φαντασιόπληκτοι.