Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Διαιτητές Εύβοιας

Κυρίες και κύριοι δεν νομίζουμε πως μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η διαιτησία στην Εύβοια πάει από το κακό στο χειρότερο, ακολουθώντας την τρικυμία που υπάρχει στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Ας μη γελιόμαστε. Ο ένας διαιτητής "θάβει" τον άλλον με ένα πολύ απλό σκεπτικό. Οι διαιτητές έχουν ο καθένας την παρέα του και την προστατεύει, την ώρα που θάβει την παρέα ενός άλλου.
Ο ένας περιμένει πότε θα βρεθεί ο άλλος σε κακή μέρα και θα κάνει λάθη για να τον "θάψει", ενώ τα δικά του λάθη δεν τα βλέπει ποτέ.
Κυρίες και κύριοι, τα λάθη σας σας κράτησαν χαμηλά και είναι....
καιρός να αλλάξετε.
Ο διαιτητής δεν είναι το τσιράκι κανενός και όποιοι δεν το καταλαβαίνουν, θα εκλιπαρούν για να παίξουν σ΄ έναν αγώνα και με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν πολλά λάθη και δεν θα πιστεύει κανείς πως δεν είχαν δόλο.
Αυτό το διάστημα πολλοί δίνουν μάχη για την επιτροπή διαιτησίας.
Ορίσθηκε νέα επιτροπή και πλέον βγήκαν μαχαίρια.
Δεν καταλάβαμε γιατί....
Η ΕΠΣΕ αποφάσισε και το ΔΣ μπορεί να προχωρήσει σε νέα απόφαση και ν΄ αλλάξει την επιτροπή.
Την θέση μας την ξέρετε.
Ας ορισθούν νέα μέλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιστρέψουμε στα μέλη που ήταν για χρόνια στην επιτροπή. Οι επιτροπές πρέπει ν΄ αλλάζουν για πολλούς λόγους.
Πάμε λοιπόν παρακάτω.
Ο κάθε διαιτητής έχει ή δεν έχει προσωπικότητα;
Εμείς πιστεύουμε πως έχει.
Τι θα πει αυτός είναι του Ρέτσα, ο άλλος του Παπακωνσταντίνου, ο άλλος του Πίσχινα, ο άλλος του Παπαδάκη και πάει λέγοντας;;;;
Οι περισσότεροι διαιτητές μιλάνε με τους παράγοντες και καλά κάνουν. Τι σημαίνει αυτό;
Γιατί τους έχουμε τοποθετήσει σε στρατόπεδα;
Προτείνουμε:
Οι διαιτητές ως Σύνδεσμος, να προχωρήσουν σε μια ανακοίνωση με την οποία θα λέει αν στηρίζει ή όχι την επιτροπή διαιτησίας, αφού πρώτα ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά όλα τα μέλη του με φανερή ψηφοφορία, γιατί δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.
Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό να δεσμευτούν οι διαιτητές πως θα σεβαστούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση παρέμβασης στο έργο της επιτροπής.
Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, να δεσμευτούν τα μέλη της Επιτροπής πως θα παραιτηθούν.
Κυρίες και κύριοι διαιτητές, τα πράγματα είναι σοβαρά και θα γίνουν και επικίνδυνα για σας.
Τους λόγους τους ξέρετε.
Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.