Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να καλωσορίσουμε το πρόγραμμα εξυγίανσης του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και τους εξυγιαντές και πλέον μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα χωρίς να βλέπουμε κακές διαιτησίες και παράπονα παραγόντων. Τέλος οι ανικανότητα των διαιτητών. Τώρα όλοι οι διαιτητές θα είναι "σπίρτα αναμμένα" και....
κανείς πλέον παράγοντας δεν θα κάνει παράπονα. αν κάποιος ξεφύγει προτείνουμε να διαγραφεί η ομάδα του από τα μέλη της ΕΠΣΕ..

- Τα σχόλια που κάναμε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ τα στηρίζουμε και φυσικά δεν τα παίρνουμε πίσω. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πρέπει να γίνουν μια γροθιά και όποια ή όποιος δεν το αντέχει, ας πάει στο σπίτι του. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι η παραμονή και κάποιοι πρέπει να υπηρετήσουν αυτόν τον στόχο. Αν δεν μπορούν ας κάνουν στην άκρη. Οι κύριοι και οι κυρίες που έχουν άλλα στο μυαλό τους, ας τα ξεχάσουν γιατί θα εκτεθούν.

- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για πολλές ομάδες  τώρα αρχίζει και θα το διαπιστώσετε από αυτό το Σαββατοκύριακο.  Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Απλά είναι δύσκολη η αγωνιστική. Για πρώτη φορά θα έχουμε  5 αγώνες της Α΄ κατηγορίας  Σάββατο και αυτό δείχνει πως η εξυγίανση ήταν προετοιμασμένη καλά.....

- Τελικά μήπως θα έπρεπε κάποιος να ενημερώσει αυτούς που έχουν απορίες τι τελικά έγινε και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έπαιξαν στο Ενωσιακό; Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πάντως ούτε παράπονα έκαναν ούτε θεωρούν πως αδικήθηκαν. Με τον ΠΑΟΚ όμως θα παίξουν στο στάδιο και σ΄ αυτό συμφώνησε κι ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος θα παίξει Σάββατο.

- Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη έγινε και αυτό που "ήταν γενική απαίτηση"!!! Άλλαξε η Επιτροπή διαιτησίας και τώρα θα παίζουν οι άξιοι και οι ικανοί. Πάντως Μπάμπη πρώτη φορά πρέπει να είχατε την ίδια άποψη με τον αγαπητό κύριο Βασίλη Βούλγαρη!!!! Το γράφουμε γιατί κι ο Βασίλης είχε παράπονα από τους ορισμούς.