Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλά Χριστούγεννα, αφού απέμειναν μόλις 10 μέρες για την γέννηση του Θεανθρώπου. Εδώ και μέρες προσπαθούμε να κρατήσουμε λίγο τα χέρια μας και να μην γράψουμε για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην ΕΠΣΕ και γενικότερα στο ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Σήμερα θα το κάνουμε σε μικρό βαθμό και....
ευχόμαστε στο μέλλον όλα να πάνε καλύτερα. Μετά τις γιορτές κι αν τελικά επικρατήσουν οι της παράγκας και καταφέρουν να διαλύσουν οριστικά την παρέα που διοικούσε το ποδόσφαιρο για να βρούνε χώρο να τρυπώσουν, τότε δεν θα μας κρατήσει τίποτα και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα τρέχουν.

- Χθες ήταν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και 13, αλλά μπορούμε να γράψουμε πως μόνο γρουσούζικη δεν ήταν αυτή η μέρα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως φάνηκε στο βάθος φως και πως αυτό το φως θα αντέξει και δεν θα σβήσει. Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή πως εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα απολύτως και θέλουμε απλά, αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους γκρινιάζαμε, αλλά πάντα μέσα από τον διάλογο βρίσκαμε άκρη, να υπηρετήσουν σωστά την ΕΠΣΕ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και να μην χαλάσουν την φιλία που δημιουργήθηκε μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια.

- Έχουμε πει πολλά μεταξύ μας με τον κ. Ρέτσα, τον κ. Πίσχινα, τον κ. Ιωσήφ, τον κ. Λάμπρου, τον κ. Αλαφάκη και όχι μόνο και σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε, το κακό της διοίκησης της ΕΠΣΕ. Είναι όμως τραγικό να θέλεις να πεις μια καλημέρα με τον έναν και να σε παρεξηγεί ο άλλος. Είναι τραγικό να κόψουμε σε φέτες καλών και κακών τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ. Είναι ηλιθιότητα να θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον για την Σχολή Διαιτησίας και να μην το κάνουμε, για να μην μας παρεξηγήσουν. Φτάνει πια.

- Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο και δήμαρχο κύριο Γιώργο Ψαθά, ο οποίος πραγματικά στάθηκε κύριος και απέδειξε πως αγαπάει την Ένωση αλλά και τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον Γιώργο Πίσχινα και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Δήμαρχε προχώρα και βοήθησε ώστε τα σχέδια κάποιων να μην περάσουν.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Ρέτσα τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ. Πρόεδρε, εμείς μεγαλοπαράγοντες δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ. Έχουμε όμως άποψη και αυτή γράφουμε και κρινόμαστε καθημερινά. Μπορεί να κάνουμε λάθη. Μπορεί να υπερβάλουμε, αλλά δεν θα μπορέσει κανείς να πει, πως είμαστε και απέναντί σου. 
Αγαπητέ πρόεδρε, ξέρεις τις απόψεις μας και αυτές δεν αλλάζουν. Είχαμε γράψει πως ως πρόεδρος της ΕΠΣΕ θα εφαρμόσεις την δική σου πολιτική και σίγουρα δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να περάσει στην Ένωση η όποια άποψη αυτών που θέλουν την παράγκα και να σας ελέγχουν. Εμείς δεν είμαστε απέναντι. Εμείς πονάμε που τα πράγματα έφτασαν σ΄ αυτό το σημείο. Πρόεδρε, όταν κόψεις κάποια δάχτυλα ενός  χεριού, τίποτα δεν θα είναι ίδιο για την συνέχεια. Εμείς δεν θέλουμε τίποτα απολύτως. Θέλουμε να διοικήσεις και να πετύχεις, αλλά να διατηρήσεις και όλα τα δάχτυλα του χεριού σου και να μην θυσιάσεις ποτέ την ανθρωπιά και τις φιλίες σου, για την όποια εξουσία. Εμείς αυτόν τον Ρέτσα θέλουμε και ας μη μας λέει ούτε καλημέρα.

- Την καλημέρα μας στον κ. Πίσχινα τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ. Αγαπητέ Γιώργο, σε πολλά συμφωνούμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εφαρμοσθούν. Θα πρέπει να ξέρεις πως δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που παριστάνουν τους φίλους, αλλά είναι φίδια στον κόρφο σου. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που σε βρίζουν και λένε διάφορα. Ανήκουμε σ΄ αυτούς που σ΄ εκτιμούν και θέλουμε να σου λέμε την άποψή μας. Δεν έχει σημασία αν η άποψή μας είναι καλή ή κακή, σωστή ή λάθος. Σημασία έχει να ακούμε και όχι να θεωρούμε καλούς αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά και θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Αγαπητέ Γιώργο, λέμε όχι στους αποκλεισμούς και φυσικά ΟΧΙ στο όποιος δεν λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, είναι απέναντι. 

- Κύριοι της ΕΠΣΕ, ευχόμαστε αυτές τις Άγιες μέρες, να σας δοθεί η ευκαιρία και να βρείτε την λύση, σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει. Το κυριότερο όλων είναι να παραμείνετε φίλοι και να μην ξεχάσετε ποτέ, αυτούς που μαζί σας βοήθησαν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.

- Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, με μία μόνο προϋπόθεση. Να το θέλετε κι εσείς.