Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Χωρίς φόβο

Δεν θα φοβηθούμε κι δεν θα μας τρομάξουν οι υβριστές. θα γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας κι ας μας κόψουν και την καλημέρα. Εμείς δεν ζητάμε την στήριξη και την βοήθεια κανενός και δεν παρακαλάμε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γράψουμε ψέματα.
Αυτοί που λένε ψέματα και οι δήθεν φίλοι των διοικούντων την ΕΠΣΕ είναι γνωστοί και απλά ξαφνικά και για να κάνουν την δουλειά τους, αγάπησαν και στηρίζουν και τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα.
Ακόμη κι αυτοί οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν "ενόχλησαν" μέλος....
της οικογένειάς του, δηλώνουν υποστηρικτές του, με έναν και μοναδικό στόχο. Να τον πείσουν πως είναι μαζί του, για να περάσουν τα σχέδια του μπουκαδόρου.
Απορεί ο κ. Κουσκούτης με αυτά που γράψαμε γι΄ αυτούς που προσπαθούν να στήσουν παράγκα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ζητάει να παρέμβει η ΕΠΣΕ και να ζητήσει εξηγήσεις!!!
Κύριε Κουσκούτη, εσείς ξέρετε περισσότερα και τα ξέρετε καλύτερα από εμάς.
Εμείς στηρίζαμε πάντα την εκλεγμένη διοίκηση. Στηρίζουμε τον πρόεδρο κ. Ρέτσα, τον Γραμματέα κ. Πίσχινα, τον ταμία κύριο Παπαδάκη και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Δεν στηρίζουμε όποιους προσπαθούν να διοικήσουν ενώ δεν είναι εκλεγμένοι, γιατί έχουν μάθει στο παρασκήνιο. Ας βάλουν υποψηφιότητα κι αν οι παράγοντες τους στηρίξουν, ας αναλάβουν τις τύχες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Όσο λειτουργούν με μεθόδους άλλες, είναι παράγκα.