Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Α΄ Κατηγορία Εύβοιας

- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλουν την νίκη για να την αφιερώσουν στον εκτελεστικό τους πρόεδρο, ο οποίος δήλωσε  ασθενής την Τετάρτη που μας πέρασε και ο οποίος αντί να βάλει το χέρι, όπου θέλει και να τους πληρώσει, έβαλε σε μια φωτογραφία ένα χέρι με μια πεταλούδα (ορό) και τους το έστειλε. Πληροφορίες λένε πως σήμερα όλα ...
θα τακτοποιηθούν!!!1
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ δεν αντιμετωπίζει θέματα, αφού όλα πάνε καλά και δεν θα σημάνει κάτι μια ήττα από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μια νίκη πάντως θα τους ανεβάσει το ηθικό για την συνέχεια. 
Θα κάνει κρύο σήμερα εκεί στα ψηλά και πρέπει να ντυθούν όλοι καλά.

- ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ
Σε δύσκολη θέση ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ και σήμερα θα είναι στον πάγκο ο κ. Γρηγόρης Μάλιαρης. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου λίγες πολύ λίγες ελπίδες μπορεί να έχει για παραμονή στην κατηγορία και αν δεν κερδίσει σήμερα θα χάσει και αυτές τις λίγες ελπίδες.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει το μυαλό του στο κύπελλο και θέλει να πάει στον τελικό. Αυτό δεν σημαίνει πως θ αδιαφορήσει για τον σημερινό αγώνα.

-ΕΡΕΤΡΙΑ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
Η ΕΡΕΤΡΙΑ σήμερα δεν θα έχει τον Τσαραντάνη στον πάγκο, αλλά τον Καρβέλη ο οποίος 'ήταν και στον πάγκο του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ. Σε καλή κατάσταση ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν τα πάει καλά και παλεύει για την παραμονή.
Αν η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν κερδίσει σήμερα, τότε η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη, για να μην γράψουμε τραγική
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κοιτάζει ψηλά και θέλει να διεκδικήσει την 2η θέση για πολλούς λόγους. Είναι καλή ομάδα με δυνατό ρόστερ και ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία.

- ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΔΡΟΣΙΑ
Το φαβορί είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και δύσκολα η ΔΡΟΣΙΑ θα μπορέσει να κάνει ζημιά κι μάλιστα σε ένα γήπεδο σαν αυτό των Ψαχνών....
Η ομάδα των Ψαχνών θα είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα και απομένει να δούμε αν θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητη.
Η ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ έχει 20 βαθμούς και πρέπει να προσέξει γιατί είναι εύκολο να βρεθεί σε δ'υσκολη θέση, αν πιστέψει πως εξασφάλισε την παραμονή.

- ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
Οι 9 βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες μπορεί να λένε κάτι, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν θα παίξουν οι βαθμοί αλλά οι ποδοσφαιριστές. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι το φαβορί και με νίκη θ΄ αρχίσει να βλέπει προς τα πάνω του βαθμολογικού πίνακα και όχι προς τα κάτω.
Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ είναι σε πολύ δύσκολη θέση και φυσικά θα είναι ευχαριστημένη αν πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα.