Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε όλοι. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε κι μπορούμε να γράψουμε πως είχε μεγάλο ενδιαφέρον και για τα θέματα αυτοδιοίκησης και για τον αθλητισμό. Σημασία έχει πως πλησιάζουν τα Χριστούγεννα....
και σιγά σιγά θα πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους.

- Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μπάμπη Κουσκούτη, επειδή δεν απαντά και δεν σχολιάζει με ύβρεις, άσχετα αν έχει άλλες απόψεις κι αν δεν συμφωνεί μαζί μας. Μπορεί να λέει πως ο Παπακωνσταντίνου μας λέει τι να γράφουμε, για να γράφουμε και ονόματα, αλλά δεν τον παρεξηγούμε γιατί ο ίδιος ξέρει πως δεν μπορεί κανείς να μας πει τι θα γράφουμε. Κύριε Κουσκούτη, πληρωνόμασταν πολύ καλά και το ξέρετε. σε εφημερίδα, αλλά δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να παρέμβει σ΄ αυτά που γράφαμε. Παραιτηθήκαμε και δεν κάναμε πίσω, αν και τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Πρόθυμοι πάντως βρέθηκαν αγαπητέ Μπάμπη και θα βρίσκονται πάντα.

- Έχουν πλάκα μερικοί, όταν κατηγορούν εμάς, για τον κύριο Παπακωνστντίνου. Ποιοι το κάνουν αυτό;  Ας βγούνε να πούνε δημόσια αυτά που θέλουν και τότε θα τους παραδεχθούμε. Εκτιμούμε τον κύριο Παπακωνστντίνου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μας έδινε εντολές και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαμε φίλοι.  Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι έτρωγαν και έπιναν μαζί του, άλλοι είναι αυτοί που αναδείχθηκαν από τον κύριο Παπακωνστντίνου, άλλοι πήραν προσκλήσεις για στάδια κλπ και άλλοι εξασφάλισαν μεροκάματα στο όνομα του Παπακωνσταντίνου.

- Ξεχνούν εύκολα κάποιοι κύριοι της ΕΠΣΕ  τις κόντρες μας με τον Παπακωνσταντίνου, για το θέμα του κυρίου Ρέτσα και σήμερα δηλώνουν φίλοι του κ. Ρέτσα. Έλεος κύριοι. Υπάρχει και Θεός. Εμείς δεν αδειάσαμε ποτέ τον κύριο Ρέτσα και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον. Θα τον κρίνουμε όμως και μάλιστα αυστηρά, αν φύγει από τις αρχές του και υποκύψει σε πιέσεις.  Εμείς δεν απαιτούμε και δεν υποχρεώνουμε κανέναν και για τίποτα. Ο πρόεδρος θα σκεφθεί και θα πάρει τις αποφάσεις του. Εμείς απλά θα τις σχολιάσουμε.