Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Έχουμε εδώ και λίγο καιρό που έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και πλέον δεν  μένουμε στα ΘΕΛΩ του καθενός, αλλά στο να ψάχνουμε τα πάντα πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Δεν μας ενδιαφέρει η καταγραφή απλά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, η παρουσία παραγόντων και διαιτητών, αλλά το....
παρασκήνιο που υπάρχει στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. 

- Μας ενδιαφέρει  να ξέρουμε πως ένας "παράγοντας" φτάνει στο σημείο να λέει "πως έχει κανονίσει" έναν αγώνα, ενώ δεν έχει τέτοια δύναμη και απλά παίζει με το "αν μου κάτσει"!!!!

- Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε πως ένας "παράγοντας" προχωρά σε συνεργασίες με έναν άλλον, τον οποίο μέχρι χθες "έφτυνε"!!!

- Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε πως ένας διαιτητής σφυρίζει παιχνίδια και μάλιστα Α΄ Κατηγορίας, ενώ δεν μπορεί να διαχειρισθεί ούτε παιχνίδια σε αγώνες παίδων.

- Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε γιατί  κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να παρεμβαίνουν σε θέματα που αφορούν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, ενώ δεν κατάφεραν με τις παρεμβάσεις τους να βοηθήσουν όποιες ομάδες έχουν αναλάβει  ή όποιες προσπάθειες έκαναν για να προωθήσουν κάποιους ή και ν΄ αλλάξουν το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

- Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε γιατί ο ένας διαιτητής ρουφιανεύει τον άλλον πιστεύοντας πως έτσι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της Επιτροπής και θέλει να κάνει λάθη ο ένας συνάδελφός του, για να ανέβει λίγο ο ίδιος. Είναι σαν να λέμε "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα!!!