Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Αυτή η Κυριακή τελικά δεν ήταν μια Κυριακή χωρίς σύννεφα και μάλιστα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τα σύννεφα ήταν πολύ βαριά πάνω από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, όχι γιατί οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι με την ....
Δόξα Προκοπίου, αλλά γιατί η έδρα τους δεν τους δίνει βαθμούς. Φαίνεται πως το γήπεδο δεν ταιριάζει με το μοντέρνο σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής κύριος Κιαπέκος.

- Σύννεφα και πάνω από την Ερέτρια, αφού πάλι καλά που πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, από το Αυλωνάρι. Τα σύννεφα ήταν τόσο βαριά που "έπεσαν πάνω στην ραδιοφωνική  σύνδεση" και διέκοψαν την ανάλυση του προπονητή της Ερέτριας κυρίου Καρβέλη. Ο κ. Μπασούκος πάντως, ο προπονητής του Αυλωναρίου δεν συνηθίζει να κάνει αναλύσεις, αλλά είπε πως το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Στο Μπούρτζι δεν είχαμε απλά σύννεφα, αλλά άνοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε γκολ. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ υπέκυψε στο καμάκι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, ο οποίος την άφησε ξεσκέπαστη!!!

- Προχθές είχαμε γράψει κάτι για τον κ. Βασίλη Πίσχινα, αφού αναγνώστες έστελναν τα όσα έγραφε και ΄καποιοι τσίμπησαν και απάντησαν, οπότε είχαμε τα Σόδομα και Γόμορα. Εμείς γράψαμε πως δεν απευθυνόταν σ΄ εμάς για να μην μας στέλνουν οι φίλοι μηνυματα. Μας τηλεφώνησε ο Βασίλης και μας είπε να γράψουμε για το τηλεφώνημα και πως καμία σχέση δεν έχουν τα όσα έγραψε μ΄ εμάς. Το ξέραμε, αλλά τον ευχαριστούμε για το τηλεφώνημα.

- Έχασαν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ από τα ΤΡΙΚΑΛΑ και ήταν αναμενόμενο. Είχαμε γράψει σχετικά, αλλά επειδή εμείς δεν κατέχουμε και τα μυστικά του αθλήματος, δεν μας άκουσαν. Κατά την άποψή μας υπάρχει θέμα στην ομάδα και ευχόμαστε να λυθεί, ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

- Ενόχλησε το σχόλιο για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και την διαιτησία, αλλά εμάς δεν μας ενοχλεί , η ενόχληση των άλλων. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και μόνο. Δεν εκπροσωπούμε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ευχόμαστε κάποια πράγματα να μην συνεχιστούν. Επειδή κάποιοι έκαναν αναφορά στον κύριο Φώτη, τους λέμε πως είναι από τους καλύτερους και τον εκτιμούμε.