Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν ρουφιανεύουν και φυσικά δεν τηλεφωνούν για να ενημερώνουν τον οποιονδήποτε για το τι γράφουν άλλοι, για το ποιοι έδιναν ερωτήσεις, για το ποιοι έτσι και ποιοι αλλιώς. Οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν γλείφουν κανέναν και απλά καταγράφουν τα....
γεγονότα, ασκούν κριτική και σχολιάζουν.

- Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά λένε στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και συμφωνούμε μαζί τους. Ο πρόεδρος κύριος Τάσος Κατσινόπουλος είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας και τα χρόνια που είναι στον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ τα έχει δει και τα έχει ζήσει όλα. Η ομάδα στηρίχθηκε από τον ίδιο, πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και την περίοδο 2019- 2020 όλα δείχνουν πως θα τερματίσει στην 2η θέση πίσω από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.

- Φανταστείτε τι θα γίνει αν η ΑΙΔΗΨΟΣ του Θανάση Γουρνά κερδίσει τον ΗΡΑΚΛΗ του Θανάση Μεθενίτη. Του Αγίου Αθανασίου θα γίνει και σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο του Αγίου Αθανασίου ήταν χθες 31 Ιανουαρίου. Με το νέο ημερολόγιο ήταν όταν η ΑΙΔΗΨΟΣ κέρδισε την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ!!! Τώρα πάμε με το παλιό γιατί σύμφωνα με τον κ. Κιαπέκο ο κ. Μεθενίτης παίζει με συστήματα παλιάς κοπής!!!