Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

....φαπούλες

- Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μηδενίσουν την προσπάθεια του ΔΟΑΠΠΕΧ στο κομμάτι του πολιτισμού και του αθλητισμού, αλλά έχουν άδικο και το ξέρουν. Ξέρουν καλά πως στον πολιτισμό δεν θα πετούν χρήματα για την προσωπική προβολή, αλλά θα διαθέτουν όσα πρέπει και όπως πρέπει. Ξέρουν πως στον αθλητισμό θα γίνουν όλες οι παρεμβάσεις που πρέπει στα ....
γήπεδα, όχι για να γίνουν τα κέφια κάποιων, αλλά για να είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την νεολαία και ιδιαίτερα για τους αθλούμενους.

- Αυτοί οι οποίοι θέλουν να δημιουργούν θέματα είναι αυτοί οι οποίοι είδαν την ροή χρημάτων προς την τσέπη τους να μην υπάρχει πλέον και άρχισαν να γαβγίζουν. Αυτά για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και για να μην νομίζουν πως δεν ξέρουμε κι εμείς τι συνέβαινε. Όσο για το στάδιο Χαλκίδας, για τον φωτισμό έκλεισε το θέμα που είχε δημιουργηθεί και οι προβολείς πολύ σύντομα θα φωτίσουν τον χώρο. Αυτοί που λένε πως τοποθετήθηκαν οι κολώνες αλλά όχι οι προβολείς μάλλον θα χρειασθούν οφθαλμίατρο. Οι προβολείς είναι στην θέση τους και απομένει μόνο η σύνδεση από την ΔΕΗ. Όσο για τα υπόλοιπα, αποδυτήρια κλπ, είναι σε άλλη εργολαβία και έχει εξασφαλιστεί η πίστωση, από την Περιφέρεια και ο Φάνης Σπανός ότι λέει το κάνει.