Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια πολλά, αφού σήμερα είναι των Τριών Ιεραρχών.  Να στείλουμε την καλημέρα μας στον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και να ευχηθούμε σήμερα ν΄ αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και να ξεκινήσει το δρομολόγιο προς την δικαίωση, αν οι εξυγιαντές δεν πάρουν μία ακόμη αναβολή, αφού ξέρουν πως η υπόθεση δεν τους βγαίνει σε καλό.

- Θέλουμε σήμερα να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, γιατί κάποιοι θέλουν να μας φορτώσουν αυτά με τα οποία δεν έχουμε καμία σχέση. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο το διοικεί το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και όχι οι άνθρωποι της ενημέρωσης, του....
εμπορίου, της πολιτικής ή της αυτοδιοίκησης. Τίποτα απ΄ όσα συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο. 

- Έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, απίστευτες μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, φοβερά παράπονα από την διαιτησία, απίστευτα αυτά που κυκλοφορούν για την ΕΠΣΕ και όχι μόνο. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σε κίνδυνο, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ σε κίνδυνο και οι διαιτητές μας δύσκολα "ακουμπάνε"  Εθνικές Κατηγορίες.

- Δεν θέλουμε να γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχάσουμε τον πόλεμο που δεχθήκαμε, από ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να υπηρετήσουμε τα ΘΕΛΩ τους κι επειδή δεν δεχθήκαμε γίναμε στόχος. Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ.  Ότι κι αν λένε, όση λάσπη κι αν ρίξουν, εμείς αντέχουμε. Να δούμε όμως ποιοι αντέχουν την αλήθεια.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας καταλάβουν ΟΛΟΙ πως όπως στην ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο οι κωλοτούμπες και το ισοπέδωμα ακόμη κι της φιλίας και των οικογενειακών σχέσεων, δεν οδηγεί πουθενά. Εμείς δεν θ΄ ακολουθήσουμε ποτέ αυτόν τον δρόμο, γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο και όχι τα αξιώματα.