Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

....φαπούλες

- Είπαμε να μην γράψουμε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά φαίνεται πως κάποιοι έχουν φαγούρα και θέλουν απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία οι ίδιοι έχουν θέσει με τις πράξεις τους. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, αλλά ας μη γελιόμαστε, 2 - 3 ομάδες ξεχωρίζουν και οι ...
άλλες ειναι στην ίδια μοίρα και διοικητικά και αγωνιστικά. 

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ προσπάθησαν από την αρχή να πείσουν πως θα έχουν μια ισχυρή διοίκηση, θα τα πάνε καλά οργανωτικά και αγωνιστικά. Οι διοικούντες δήλωναν από την αρχή πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και τους ανθρώπους οι οποίοι δημιούργησαν προβλήματα στην ομάδα και είχαν αφήσει να εννοηθεί πως θα κινηθούν και νομικά, αφού κάποιοι είχαν εξαφανίσει τα βιβλία της ομάδας και αθλητικό υλικό.

- Όλα αυτά μάλλον δεν είχαν καμία βάση, αφού έμειναν μόνο στα λόγια. Η ομάδα ξεκίνησε για ψηλά και βρέθηκε στα χαμηλά. Τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του προπονητή και τότε φάνηκε η γύμνια της ομάδας σε επίπεδο οργάνωσης και διοίκησης. Ο προπονητής κύριος Νίκας έφυγε, αλλά ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ, αφού είχε τον έλεγχο και κάποιες παίκτριες έδιναν την μάχη για να επανέλθει ο κύριος Νίκας. Αυτό έδειξε και το τι θα συνέβαινε στην συνέχεια.

- Στην ομάδα πήγε προπονητής ο κ. Μωϋσιάδης και Γενικός Διευθυντής ο κ. Μπλέτσας. Τίποτα δεν άλλαξε και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ συνέχισαν τα άσχημα αποτελέσματα και πλέον η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Ο κ. Μωϋσιαδης έφυγε από την ομάδα και επιστρατεύθηκε ο κ. Αντώνης Τσαραντάνης να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Η φωτιά όμως φούντωσε για τα καλά, όταν δίπλα στην ομάδα βρέθηκε ο κ. Τουλούμης, ο οποίος από την διοίκηση είχε κατηγορηθεί πως είχε εξαφανίσει τα βιβλία και αθλητικό υλικό της ομάδας. Οι διοικούντες παριστάνουν πως δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα!!!!

- Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και το τι ακούμε είναι απίστευτο.Υπάρχει διοίκηση, αλλά και αυτοί οι οποίοι είναι πίσω από την διοίκηση. Υπάρχουν παίκτριες και αυτοί που είναι πίσω από τις παίκτριες. Υπάρχουν (λένε διοικούντες)  παράσιτα δημοσιογράφοι οι οποίοι θέλουν το κακό της ομάδας, αλλά μάλλον παράσιτα υπάρχουν στην οικογένεια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και αυτά προσπαθούν να κρύψουν κάποιοι.

- Στόχος κάποιων είναι τα χρήματα που λένε πως θα διατεθούν για το Γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Το μέλλον της ομάδας δεν φαίνεται να είναι καλό και ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως τα 5 μέλη της διοίκησης έχουν γίνει 2 - 3 κομμάτια και τον έλεγχο πλέον της ομάδας μάλλον τον έχουν άλλοι.

- Περιμένουμε να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση και θα επανέλθουμε.