Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Την καλησπέρα μας

Μπορεί κάποιοι ν΄ ανήκουν σε μια ανώτερη τάξη ανθρώπων, όπως θέλουν να λένε ή να πιστεύουν πως είναι άλλου επιπέδου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ή να αγνοούν πως όλοι άνθρωποι είναι και πως όσο ψηλά κι αν αισθάνονται πως είναι αυτοί οι κάποιοι, μπορεί ξαφνικά να βρεθούν στα πατώματα.
Κύριοι μην πιστεύετε πως είσθε στο απυρόβλητο και πως για πάντα εμείς θα σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όσοι λοιπόν πιστέψατε πως μπορείτε να ρίχνετε τις μπούρδες σας και να μας χτυπάτε, πάρτε το αλλιώς από σήμερα, γιατί η ανοχή και η κατανόηση τελείωσαν εδώ.
Εμείς δεν θα σας ενοχλήσουμε ούτε φιλικά, ούτε εχθρικά. Φροντίστε....
να μην ενοχλήσετε εσείς εμάς και μαζέψτε και τους ηλίθιους, τους οποίους έχετε στην πιάτσα για να κελαϊδάνε.
Ξέρετε πως εμείς το τσαλάκωμα δεν το φοβόμαστε, ούτε την βροχή. Εσείς όμως δεν θα το θέλατε και μάλιστα αυτή την εποχή.
Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και να ξέρετε πως το μου είπε, του είπα, δεν θα έχει πλέον καμία σημασία.
Ο κάθε ρουφιανάκος και το κάθε τσιράκι σας για το παραμικρό που θα λέει, "θα σας ράβει κουστουμάκι" και όχι με τσατσιλίκια στα "καφέ". Δημόσια θα απαντάμε και όποιος αντέξει.
Όσο για τις απειλές, σας καλούμε να τις κάνετε πράξη. Προχωρήστε και πείτε ότι έχετε να πείτε και κάντε ότι έχετε να κάνετε.
Θα σας παρακαλούσαμε, να μην "δείξετε" την συμπάθειά σας προς εμάς με τηλεφωνήματα και απορίες. Αυτά τελείωσαν. Δεν χρειαζόμαστε συμπάθεια και συμπαράσταση.
Διαλέξατε. Κάνατε τις επιλογές σας κι εμείς τις δικές μας.
Εμείς μπορούμε να αποδείξουμε πως δεν είσθε ούτε κάτι το ξεχωριστό, ούτε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε και μακριά από λαμογιές και άλλες καταστάσεις.
Αν το θέλετε, συνεχίστε και θ΄ αρχίσει το πάρτι.