Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ψευτομαγκιές...

Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ Βασιλικού θα πρέπει να μείνουν  μακριά από ρουφιάνους και εγκάθετους και να κοιτάξουν την ομάδα. Στα τμήματα των ακαδημιών ο κ. Μπενέτος δεν θα χρειασθεί συστάσεις αφού εδώ και αρκετά χρόνια είναι κοντά στα παιδιά και ξέρει να κάνει την δουλειά του.
Οι 4 - 5 γονείς που παρασύρθηκαν από την κυρία Βελή και τον προπονητή που η ίδια έφερε στην ομάδα, θα καταλάβουν γρήγορα πως ....
κάνουν λάθος.
Ο κύριος Κώστας Ρωμανός είναι από τις καλύτερες λύσεις για τις ακαδημίες του ΛΗΛΑ και σ΄ όποια ομάδα έχει πάει έβαλε την σφραγίδα του και όλοι μιλούν για τον καλό του χαρακτήρα και για την πορεία του. Ο Κώστας έχει διαπιστευτήρια και καλό θα ήταν να μας πούνε αυτοί οι ελάχιστοι που δημιουργούν θέμα, που έχει εργασθεί ο εκλεκτός της κυρίας Βελή.
Θ΄ αναφερθούμε προσωπικά στον κύριο Παπαδημητρίου ο οποίος πέρασε κι από το ΔΣ του ΛΗΛΑ.
Κύριε Παπαδημητρίου συγνώμη αλλά εσείς ζητούσατε να απομακρυνθεί ο εκλεκτός της κυρίας Βελή, επειδή δεν χρησιμοποιούσε το παιδί σας. Τι άλλαξε τώρα;
Ο ΛΗΛΆΣ είναι πλέον του Βασιλικού και πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα η παρένθεση αυτών που ήθελαν και οδοιπορικά. Είναι καιρός να μάθουν ΟΛΟΙ πως και η κυρία Βελή ως μέλος διοίκησης πέρασε από ομάδες αλλά για πολύ λίγο και ο κύριος Κοντός πέρασε από ομάδες , αλλά επίσης για πολύ λίγο. Στο Βασιλικό κατάφεραν να ξεγελάσουν κάποιους και να μείνουν αρκετά  Τώρα ας αφήσουν ήσυχη την ομάδα του ΛΗΛΑ κι ας φροντίσουν ώστε να γίνουν πρώτα παιδαγωγοί και μετά παράγοντες και προπονητές.
Αν συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα με δηλώσεις τους και με τα παπαγαλάκια, τότε θα μας επιτρέψουν να γράψουμε πολλές αλήθειες.