Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – ΑΟ Ν. ΣΤΥΡΩΝ 1-2

Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση η ομάδα μας αφού  ηττήθηκε από την ομάδα του ΑΟ Ν.  Στύρων  2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα δημιούργησε φάσεις για γκολ και μπορούσε να προηγηθεί δύο  φορές με  Μικράκη και Moco χωρίς όμως αποτέλεσμα, και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας στο 40΄ και έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 49΄ ο Μικράκης έφερε τον αγώνα στα ίσα όταν με ...
ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, με  το γκολ αυτό να δίνει  στην ομάδα μας άλλη  ώθηση και  καλύτερο ρυθμό παιχνιδιού να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ αλλά στο 59΄πλήρωσε  πάλι το λάθος της άμυνας ο Αλεξίου το εκμεταλλεύεται  και κάνει το 1-2 για την ομάδα του.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και  μέχρι το τέλος του αγώνα προσπάθησε να ισοφαρίσει δημιουργώντας φάσεις που ο αντίπαλος τερματοφύλακας Παπαθεοδώρου είπε όχι, ήταν άτυχη  το  δυνατό σουτ του  Μικράκη βρήκε το  δοκάρι, και έτσι η ομάδα μας  δεν ευτύχησε στο τέλος να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. 
Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Κασομούλη, Δελχά και Μούτουπα. 
Α.Ε.Λ. 
Καρύμπας, Μικράκης, Ndoj, Κόλλιας, Ρωμανός, Ντουλαβέρης (62΄Γίγας), Λαμπρόπουλος (46΄Κουλοχέρης), Ντούρμας, Καλέντζης (75΄ Μπαρίτας),  Moco (62΄Λεονάρδος), Μαίσογλου .

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει την Κυριακή  23/2 στον Δύστο με την τοπική ομάδα  και ώρα 15:30.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
Σε μία ωραία βραδιά με πολύ κέφι και χορό  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην ταβέρνα Το Κύμα του Λουκά στην Ν. Λάμψακο η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων.
Στη διάρκεια τις εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε αθλητές για το ήθος αλλά και τις σχολικές τους επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά. Βραβεύτηκαν οι αθλητές μας Νικόλαος Παπαγεωργίου για το ήθος του και την φιλανθρωπική του πράξη ενώ ήταν φοιτητής, για την εισαγωγή τους σε  πανεπιστήμια οι  Θεόδωρος Μαρίνος, Κωνσταντίνος  Καλέντζης, Διονύσης Μαόφης,  Γιάννης Μαίσογλου, Γιώργος  Χαλιώτης , Σταμάτης Τζάνος, και για τις σχολικές τους επιδόσεις οι Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Γιάννης Παπασχόλης , Γιάννης Αρτσίτας Μάριος Έκτορας Καμπουρίτης και Κωνσταντίνος Βούλγαρης.
Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση μας