Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.  Αφού περιμένατε την χθεσινή μέρα για το ρίξετε στο τσίκνισμα, σίγουρα σήμερα θα το ρίξετε στα χόρτα γενικώς. Ο Έλληνας βρακί στον κώλο του να μην έχει να....
βάλει, τα έθιμα τα τιμά πάντα. Τα καταφέρνει δηλαδή και γι΄ αυτό ξεχωρίζζει από τους άλλους Ευρωπαίους.

- Δεν πειράζει αγαπητέ φίλε. Δεν είχαμε ποτέ την πρόθεση και φυσικά δεν έχουμε ούτε τα προσόντα, να είμαστε μέλη μιας παρέας ανθρώπων οι οποίοι μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνουν, αλλά συνεχίζουν να παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Τι σημασία έχει όμως αυτό; Καμία. Δεν θα γράψουμε ονόματα, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος. Είναι αυτοί που χθες έβριζε ο ένας τον άλλον, σήμερα είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και σύντομα θα φορτώνει τα πάντα, ο ένας στον άλλον.

- Δεν θέλουμε ν κάνουμε διαφήμιση κανενός καταστήματος, αλλά πρέπει να δώσουμε στίγμα. Ποδοσφαιρική κουβέντα είχαμε χθες το πρωί στην Χαϊνά στην πρώην "ελιά". Αξιολογημένοι διαιτητές και ο πρώην πρόεδρος έπιναν καφεδάκι και έδιναν τα προγνωστικά τους για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ!!!!  Κύριοι να σας καλέσουμε να κάνετε τα προγνωστικά σας και για τους 5 αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ.

- Ο καθένας έχει την άποψή του και πρέπει να την λέει ελεύθερα. Ακούμε πολλά και διάφορα για τον κύριο Νίκο Κιαπέκο και δεν ξέρουμε από που ν΄ αρχίσουμε. Η ουσία είναι μία. Ο κύριος Κιαπέκος ας μας επιτρέψει να γράψουμε, πως ένα λάθος έχει κάνει. Κάνει πράγματα τα οποία δεν είναι στην αρμοδιότητα ενός προπονητή. Ένας προπονητής δεν πρέπει να κάνει τα πάντα για να υπάρχει μια διοίκηση στα μέτρα του. Ένας προπονητής δεν πρέπει να μπαίνει στην διαδικασία διαπραγμάτευσης για τα οικονομικά των ποδοσφαιριστών. Ένας προπονητής δεν θα είναι ποτέ μόνιμος σε μια ομάδα και γι΄ αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι αυτός ο οποίος θα αγνοεί τις διοικήσεις άλλων ομάδων και θα προσπαθεί "να κλέψει" ποδοσφαιριστές. Εμείς δεν έχουμε κάτι εναντίον του κυρίου Κιαπέκου, αλλά με τις πρακτικές του. Δεν δικαιώθηκε. Μπορεί κάποιοι να ορκιζόταν και να έδιναν στήριξη στον Νίκο, αλλά τελικά οι όρκοι δεν κράτησαν πολύ. Κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κύριο Κιαπέκο και ελπίζουμε, αυτά που θα του πούμε να του είναι χρήσιμα.