Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε πολλά και διάφορα στο ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες. Κάποιοι γέλασαν, αλλά υπήρχαν κι αυτοί οι οποίοι πόνεσαν πολύ, αφού έπεσαν από τα σύννεφα με τα ...
αποτελέσματα. Αυτοί που δεν μας άκουσαν και δεν πήγαν να προσευχηθούν το πρωί της Κυριακής, ας πρόσεχαν. Τώρα ξέρουν πως τίποτα δεν είνι δεδομένο και μπορεί να πάθουν στραπάτσο.....

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχει καμιά δικαιολογία. Έχασε χωρίς να παίξει μπάλα, αφού δεν υπήρχε πάθος και ίσως προπονητής και διοικούντες δεν έπεισαν ποδοσφαιριστές να παίξουν με πάθος. Το είχαμε γράψει πως πλέον τίποτα δεν εξαρτάται από τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Πρέπει να βρεθεί ομάδα η οποία να θελήσει "ν΄ αυτοκτονήσει", ώστε να σωθεί ο ΑΟΝΑ.

- Τι είπε ο προπονητής κύριος Κόφας  για την συνέχεια του πρωταθληματος της Γ΄ Εθνικής και για την πορεία του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ;;;; Ανακάλυψε πως η ομάδα έχει δύο προβλήματα . Το πρώτο έχει να κάνει με την δυσκολία να πετύχουν γκολ και το δεύτερο ότι κυνηγάμε ομάδες οι οποίες έχουν αβάντες μεταξύ τους!!!!! Κύριε Κόφα, όταν δηλώνατε πως η ομάδα θα σωθεί, δεν τα ξέρατε αυτά; Εσείς δεν είσθε πρωτάρης και πρέπει να παραδεχτείτε πως βρήκατε "μια ομάδα λαθών" και ήρθατε να προσθέσετε και τα δικά σας λάθη.

- Μέσα στο παιχνίδι είναι και οι νίκες και οι ισοπαλίες και οι ήττες και αυτό δεν είναι το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Η ομάδα έχει τεράστια προβλήματα και μόνο το χειροκρότημα αξίζει για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δίνουν την μάχη στο γήπεδο, για τον προπονητή και για τους 2 - 3 ανθρώπους που κρατούν ζωντανή την ομάδα. Όσο γι΄ αυτούς που παρακολουθούν από την κερκίδα ή αδιαφορούν για την ομάδα, ας μην απασχολούν κανέναν. Πήραν τις αποφάσεις τους και δικαίωμά τους.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο Βασιλικό από τον ΛΗΛΑ και πήρε βαθμολογική ανάσα, χωρίς όμως να έχει τελειώσει το θέμα του υποβιβασμού. Αν συνεχίσουν κάποιοι να βάζουν το ΕΓΩ στην άκρη η ομάδα θα τα καταφέρει, γιατί κάποιοι πονάνε αυτή την φανέλα.