Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και χρόνια σας πολλά. Σε λίγες μέρες το 2020 θα είναι παρελθόν και το 2021 ελπίζουμε να είναι καλύτερο και πιστέψτε μας θα τα έχει όλα. Μέχρι και εκλογές θα έχουμε και φυσικά όχι μόνο στην ΕΠΟ, τον ΣΕΓΑΣ και τις άλλες ομοσπονδίες, αλλά και Εθνικές Εκλογές, αφού αυτό τραβάει η όρεξη του Αλέξη και ο Μητσοτάκης θα του κάνει την χάρη. Αλέξη, θα πάρεις στο λαιμό σου και την... Φώφη η οποία θα μείνει και πάλι σε μονοψήφιο ποσοστό και ή θα μείνει μόνη της με παρέα μόνο τους πολύ δικούς της ή μάλλον θ΄ αναλάβει ο Λοβέρδος!!!!

- Επιμένει ο Ψαρόπουλος να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ και κάνει ευχές να μην τα βρούνε οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, ώστε να εκλεγεί ο ίδιος και το χειρότερο κατηγορεί τους άλλους λέγοντας πως το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο!!!! Καλά εσείς κύριε Ψαρόπουλε πόσα χρόνια είσθε στην διοίκηση της ΕΠΟ;;; Δεν έχετε ευθύνες εσείς; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλούσατε;

- Τι έγινε με τον εργολάβο ο οποίος ήθελε να εκβιάσει καταστάσεις και να πάρει τα περισσότερα έργα σε Δήμο της Εύβοιας;;;; Τον πήρανε χαμπάρι και τον άφησαν στα κρύα του λουτρού. Τώρα δεν θα χρειασθεί να τον φυσάνε τα παπαγαλάκια για να κρυώσει. Τον πάγωσε η Δημοτική Αρχή.

- Φυσικά και θα είμαστε εδώ και για να στείλει όποιος θέλει και τις ευχές για την πρωτοχρονιά. Όποιος θέλει έχει πολλούς τρόπους να επικοινωνήσει μαζί μας και να ευχηθεί ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας για τις ευχές τους και θέλουμε να ξέρουν πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους όπως πάντα και όχι ευκαιριακά ή κατόπιν εορτής. Με το καλό κύριοι να υποδεχτείτε το 2021.