Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε για να έχετε την υγεία σας. Ο κορονοϊός μας αγάπησε πολύ και δεν θέλει να μας αφήσει, αλλά πιστεύουμε πως τώρα με το εμβόλιο, θ΄ αλλάξουν όλα και σύμφωνα με τον πραγματικά ψεκασμένο φίλο μου, μέσα στο εμβόλιο, έχουν βάλει και "το προσκλητήριο" του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και θα παίζει μόνιμα μέσα στο αίμα μας για να μην ...κοιμηθούν θα αιμοσφαίρια!!!!

- Αυτό ο δήμαρχος ο κ. Γιώργος Ψαθάς δεν έχει τον Θεό του τελικά. Δεν ακούει τους Δημότες του. Του ζήτησαν να πείσει έναν φίλο του "εθελοντή" να στηθεί στην πλατεία του χωριού και κάποιες μέρες να είναι τάρανδος με μεγάλα κέρατα, κάποιες μέρες να στηθεί στα τέσσερα κάνοντας το παγκάκι και κάποιες μέρες "να βαπτίζει" Χριστιανούς κάποιους Πακιστανούς με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει. Συνεργάτης του Δημάρχου είπε πως είναι θυμωμένος ο δήμαρχος με "τον εθελοντή", γιατί χρησιμοποίησε κάπως τον λεβιέ ταχυτήτων του τρακτέρ και τον στράβωσε!!!!

- Τι άλλο θ΄ ακούσουμε τελικά, πριν φύγει το 2020; Παράγοντες, προπονητές και επαγγελματίες, ευχές των οποίων ανεβάζουμε στο apopsignomi, δεν θέλουν ούτε να μας ακούνε, ούτε να μας βλέπουν, αλλά μας δίνουν κι από 10 ευρώ!!! Αν αυτός που τα διαδίδει ήταν άγνωστος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, θα ανησυχούσαμε. Τώρα δεν ανησυχούμε, γιατί τον ξέρουν και οι πέτρες, αφού όχι μόνο τον κυνηγούσαν από τα γήπεδα, αλλά έτρωγε και τις σφαλιάρες του και τους λόγους τους ξέρει, αλλά επειδή είναι και στην ψυχή και στο σώμα ίδιος, ας λέει όσα θέλει.

- Ενοχλήθηκαν κάποιοι και λένε πως δεν είναι αλήθεια αυτά που γράψαμε για το Κλειστό Βασιλικού, το γήπεδο του ΛΗΛΑ και το νέο γήπεδο των Φύλλων. Αλήθεια είναι κύριοι και υπάρχουν τα χρήματα στην θέση τους και φυσικά τα έργα δεν θα καθυστερήσουν και δεν θα κατασκευασθούν μετά από 10 χρόνια όπως λέτε.  Σύντομα, πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν.

- Ωραίος ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Δήμο Χαλκιδέων και οφείλουμε να συγχαρούμε τους αρμοδίους, αν και εμάς στο Λευκαντί, μας έχουν στο πολύ φτωχικά. Δεν πειράζει. Άλλη φορά θα κάνουν κάτι ξεχωριστό για το Λευκαντί. 

- Τίποτα απολύτως δεν έχουμε εναντίον του προέδρου του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά έχουμε με τους αυλικούς του, οι οποίοι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην ομάδα, αφού θέλουν να διοικούν και να πληρώνει ο κ. Βαγιάννης. Εξ αιτίας αυτών, κάποιοι δεν θέλουν καμία σχέση με τα διοικητικά της ομάδας, αν και πιστεύουν στον κ. Βαγιάννη.