Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ευχόμαστε να βοηθήσει η Παναγιά και να τεθούν υπό έλεγχο οι φωτιές που καίνε όλη την Ελλάδα. Όσο για τους Συριζαίους οι οποίοι θεωρούν ανίκανους τους ανθρώπους που κυβερνούν, αφήστε τους στον πόνο τους, γιατί καθημερινά δείχνουν σαν να περιμένουν νεκρούς, για να έχουνε να λένε.
Όσο κι αν προσπαθούν, να ξέρουν πως ο λαός αποφασίζει, ο λαός ψηφίζει και ο λαός δεν ξεχνά... την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αρέσει δεν αρέσει όταν θα έρθει η ώρα, θα πάρουν την απάντηση.

- Όσοι συνεχίζουν τουλάχιστον στην Εύβοια να βάζουν πάνω απ΄ όλα τα συμφέροντά τους και να διοργανώνουν πανηγύρια και άλλα τέτοια αυτές τις μέρες, ας το ξανασκεφτούν και να σταματήσουν. Συγνώμη, αλλά όταν η Ελλάδα καίγεται, όταν η Εύβοια είναι στις φλόγες, δεν είναι σωστό κάποιοι να το ρίχνουν στα ποτά και τα ξενύχτια. Ας τους κρίνει ο Θεός.

- Όταν κάποιος μας βρίζει και προσπαθεί να μας μειώσει παριστάνοντας τον μορφωμένο, τον νόμιμο, τον καλό και άλλα τέτοια, έχουμε υποχρέωση να του δείξουμε το ποιος έχει σε μεγαλύτερο βαθμό όλα αυτά τα προσόντα και ποιος στηρίζει τα πάντα, στην αχαριστία, στην κουτοπονηριά, την απόκρυψη στοιχείων και την μη τήρηση της νομιμότητας.

- Κύριε Βαγγέλη πόσοι και ποιοι Συριζαίοι "έφυγαν" μετά την καταστροφή στο Μάτι και αλλού; Θα μας πείτε ονόματα για να δούμε αν εμείς χάσαμε επεισόδια ή εσείς έχετε κοντή μνήμη;

- Πρόεδρε κύριε Στούπα, δυστυχώς η μητέρα σας Μαρία, δεν πρόλαβε να γιορτάσει για μία ακόμη χρονιά το όνομά της. Έφυγε χθες από την ζωή και όπως κάθε μάνα θα ήθελε να πει στα παιδιά της, να ζήσουν και να μην την ξεχάσουν. Να είθε καλά λοιπόν και να την θυμόσαστε.