Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και μακάρι να βοηθήσει η Παναγιά και να σταματήσει εδώ αυτή η καταστροφή. Η ηλιθιότητα κάποιων ανθρώπων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν το μίσος τους, εναντίον της κυβέρνησης, του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι μόνο οι Συριζαίοι. Αυτοί για μια ακόμη φορά, μετά την συνεργασία με τον Καμένο, συμφωνούν και λειτουργούν όπως και οι νοσταλγοί της χούντας. Είναι και αυτοί οι οποίοι ανακαλύπτουν πως οι φωτιές μπήκαν για να καούν τα δάση και να μπούνε ανεμογεννήτριες!!! Ανέκδοτο κι αυτό αλλά το λένε. Την ώρα που εκφράζουν απόγνωση, την....
ίδια ώρα βρίσκουν το χρόνο να λένε τα ανέκδοτά τους. 

- Αυτές τις ώρες, αυτές τις μέρες, ας αναλάβει ο καθένας την δική του ευθύνη. Δυστυχώς ο μεγαλύτερος εμπρηστής είναι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στα οποία βρίσκει ασυλία ο κάθε ανώμαλος, ο κάθε υβριστής, ο κάθε νοσταλγός άλλων καθεστώτων, το κάθε κομματόσκυλο, ο κάθε μπαχαλάκιας και άλλοι αυτού του ειδους και λένε ότι θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

- Για μια ακόμη φορά καίγεται η Ελλάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι περιμένουν να έχουμε και θύματα για να έχουνε να λένε και για να κάνουν συγκρίσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι "δήθεν αγανακτισμένοι", εμποδίζου το έργο πυροσβεστών.

- Και κάτι ακόμη. Αφού μιλάμε για ήρωες πυροσβέστες, για ήρωες αστυνομικούς, για ήρωες εθελοντές, θα πρέπει να δεχθούμε πως αυτοί δεν πάνε όπου θέλουν, ούτε επιχειρούν όπως θέλουν. Λειτουργούν με σχέδιο και οργάνωση. Κάποιοι λοιπόν έχουν οργανώσει και έχουν σχεδιάσει τον τρόπο παρέμβασής τους.

- Η Ελλάδα καίγεται και θα καίγεται πάντα, αν δεν το πάρουμε απόφαση, ώστε να μην έχουμε δάση με πεύκα τα οποία θα μας οδηγούν στην σημερινή κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μην επιτρέπουν να κόψει κάποιος τα πεύκα που είναι γύρω από το σπίτι του. Όταν θέλεις σπίτι στο δάσος, σπίτι στα πεύκα και ποτέ μα ποτέ δεν λες να καθαρίσεις τα ξερόχορτα, δεν θα χάσεις μόνο το σπίτι σου, αλλά θα βηθήσεις να καούν πολλά σπίτια.

- Να μην θρηνήσουμε θύματα είναι το ζητούμενο και όλα τ΄ άλλα θα διορθωθούν. Η κυβέρνηση αυτή θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους.